1. indlæg - Nu nærmer tiden sig min barsel...

Uge opdatering – hva har vi hygget os med …

Tja, Kenney døjer desværre med rygproblemer, han skal dog til kiropraktor idag så håber vi det kan hjælpe.. Han har faktisk ikke foretaget sig så særlig meget andet end at ligge fladt på ryggen på sofaen efter han er kommet hjem fra arbejde…

i søndags var Manja og jeg i Fields med Milla og hendes 2 unger.. vi tullede bare rundt og jeg fik købt det sidste af Sarahs fødselsdagsgave 🙂 og så et par klipklappere til Manja og 2 huer til Elissa.. Det var sådan set dét.. Så spiste vi noget mad og tullede lidt mere rundt og så gik turen hjemad igen…

om aftenen gik vi en tur alle sammen så Kenney også kunne få bare en smule frisk luft.. Og Manja kunne få brugt det sidste energi..

Ellers har der ikke været det vilde på programmet udover mandag hvor Manja var hjemme hos lille Hilda og lege.. jeg tog med da det jo var første gang og ÅH my god det var sgu mærkeligt.. Nu var de søde nok og det hele men Hildas far er åbenbart budhist.. og det lagde han ikke skjul på.. hold op det var sjovt.. og ved i hvad – de havde ikke noget TV! Nu ved jeg godt TV ikke er alt og vi ser selv ikke så meget TV, men slet ikke at ha’ et – åh my!!!

Men det vigtigste var jo at pigerne hyggede sig og det gjorde de! Vi var der fra 15.30 til 17.30 for Kenney havde lavet mad klar til 17.45.. så det var dejligt at komme hjem til!

Ellers har vi bare slappet af – jeg er også lidt ynkelig pt. for det begynder at veje godt til der foran så min ryg er lidt belastet… og så er jeg møgtræt..

weekenden står dog på en masse hygge.. lørdag skal vi med Peter og Sarah ud og spise på Scapetta og bagefter skal vi i bio og se den længe ventet “Knight & Day med Tom Cruise og Cameron Diaz- Glæder mig! Vores Nanny, moster Nana kommer op og ser efter Manja til vi kommer hjem så det er bare så dejligt!!!

Søndag står den på tøsehygge hos Sarah hvor vi skal fejre hendes 24 års fødselsdag – hun har budt på brunch og alle de andre skønne tøser kommer også – så der er dømt max hygge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. indlæg - Nu nærmer tiden sig min barsel...