Onsdag...

Hvor vildt at der er så meget forskel…



… på at skifte en lille pige og dreng! Drenge har jo tissemænd hahahaha…. passede jo skønne William idag – den dreng er jo for SKØN!

Han lagde ud med at sove 2 timer… så spiste vi frokost og legede.. det var mægtig hyggeligt, og han gjorde så jeg ikke bare sad på min flade.
Skulle ha’ været på café med Kamilla men hun aflyste… så vi finder en anden dag.
Imorgen skal mig og Nana ud og sætte en blomst hos mor , vi kom ikke derud i tirsdags pga. vejret – så vi tager forhåbentlig revanche imorgen – krydser fingre for at vejret holder.
Kenney er til træning, og når han kommer hjem har vi tænkt os at gå over og spise mad på Nørrebro Park Café.. ingen af os orker at stå over kødgryderne og svede idag.
Lørdag skal Kenney ud og spille fodboldkamp kl 13

– og kl 18 skal vi hjem til Sarahs far med Sarah og Peter og spise- vi har delt menuen op – så Sarahs far står for kødet, vi står for flødekartofler, salat og brød og Sarah og Peter pan står for dessert 🙂
Efterfølgende er der gårdfest -så det bliver helt sikkert mægtig hyggeligt!
Lige nu sidder min overtrætte datter og plager om agurk – 2 store stykker agurk! Og det er til trods for at hun lige har spist 1 bolle, en gulerod og 2 æbler.. så hun skal IKKE have mere.
Igår var farmor og Eddie på besøg til mad – som blev ret lækker nu når jeg selv skal sige det.. og så spiste vi pandekager til dessert…
Nu vil jeg nyde resten af aftenen, og vil i så alle lige krydse fingre for at Manja har lyst til at sove til i hvert fald kl. 8 imorgen så mor her kan sove lidt længe for én gangs skyld 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdag...