Onsdag skønne onsdag...

ØV ØV … er blevet…

SYG! Det startede faktisk allerede i mandags – men det er så typisk mig ikke at tage sådanne ting seriøst – det har resulteret i MEGA forkølelse med av i halsen, snot op til begge ører og hovedpine 🙁 surt surt.

Nå, Manja er kommet i børnehave i sit nye outfit.. Hun lignede en rigtig rockchick! Med tyrkis leggings, sort strut nederdel brun trøje og hendes nye sorte “conversagtige” sko med sølvglitrende snørrebånd.
Planen er at Manja skal have Vilma hjem og lege idag – har dog aftalt med hendes mor at jeg lige giver lyd senere om hvordan jeg har det – Men manja glæder sig bare så meget .. så det ville være så synd ikke at overholde hendes legeaftale.
Hun var hos Hilda igår – de havde leget cirkusprinsesser og lavet en masse flotte tegninger… så hun var godt træt og faldt da også i søvn på sofaen efter maden og efter Kenney lige havde givet hende et bad og en meget lang hårtørring 🙂
Så så vi = Kenney… FCK-Rosenborg kampen – jeg kunne kun holde mig vågen de første 30 minutter.. det interesserer mig heller ikke en disse!
Fik babyalarm af min far igår.. det var egentlig en anden fra samme mærke jeg havde kigget på men den var udsolgt – og denne her er helt fint… har fået lov til at bytte den hvis den ikke funger når vi altså har fået afprøvet den… synes den er rigtig fin så det er helt fint.
Det har også været en billig fornøjelse at vente en pige til! Det eneste der er blevet købt er stofbleer.. et par bodystockings, 2 sutteflasker og sutter.. Mangler så lige badekaret – skal ha købt det der Flexibath i lyserød eller hvid… men det haster ikke.. kan sagtens vente til hun er ankommet..

Nå go dag – jeg skal bare slappe af og sove lidt.. skal liiiige hænge tøj op nede i gården og så ikke andet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdag skønne onsdag...