Kursus

5. December for 1 år siden

Ja det imorgen der er 5. Dec men her er indlægget jeg skrev for 1 år siden (imorgen):

Hvorfor lytter mænd bare aldrig?
Som tidligere nævnt skulle Kenney i lørdags til julefrokost med firmaet.
Jeg har, i omtrent en måned, sagt at han skulle prøve det tøj han skulle have på, som i dette tilfælde skulle være jakkesæt fordi ham og Bjarne (kollegaen) gerne vil skille sig ud fra de andre ”hoveder” som han kalder dem.. jeg har så flere gange siden sagt ”Prøøøv nu det tøj” og svaret har hele tiden været ”ja ja jeg gør det snart” ”Snart” blev så i fredags kl. 23. 15 timer før julefrokost-start..

OG han har ikke haft jakkesæt på siden i juni hvor vi var til bryllup..

GODT SÅ- manden kunne jo ikke passe det!!!! Han har jo tabt sig 10 kilo siden og kunne nærmest være i det 2 gange! HVA SAGDE JEG! Lad nu være med at prøve det DAGEN før!!!!

Nå, i virvar en tur i Frederiksberg Centret lørdag formiddag hvor jagten så stod på stilede jeans og nye sko.. han fik så et rigtig flot sæt – G-star semi-slim-fit Jeans lækre nye sko i læderlook og så tog han sin sorte Burberry Skjorte og Hugo Slips.. han blev rigtig fin!

Så nu skal der så købes helt ny garderobe – for de 4 par cowboybukser han har, kan han være i 2 gange så de skal byttes ud.. hans joggingbukser kan han stadig passe og han har også nogle diesel bukser meeeen nu vil han jo så skifte stil efter han har fået de nye jeans.

Nå, men ikke nok med det – så ringer han kl 1 og siger han er på vej hjem fra Kulørbar men at han har smidt sit nummer til garderoben væk = han kan ikke få sin nye jakke med pas, nøgler og paraply.. og den kan så først hentes onsdag mellem 11 og 13.. ØV altså!

Nå, men manjamusen var med Farmor og faster i biffen lørdag eftermiddag og derefter hjem og spise spaghetti og hygge.. Da jeg hentede Manja nede ved Nørrebroparken søndag var hun helt oppe og køre over at Julemanden vidste at hun havde været hos farmor for han havde været der om natten og ligge julegave.. haha det er sgu så sødt at hun tror på Julemanden!

I dag har min far været ovre og være Julemand i børnehaven/vuggestuen.. Hverken Manja eller Elissa lagde mærke til at det var ham og det var nok meget godt haha.. kan lige se det for mig at Manja råber ”Det er min morfar” så smadrer hun da lige alle de andres børn fantasi om julemanden…

Morgenen i dag startede desværre lidt øv ud – Manja fik vidst det forkerte ben ud af sengen… da hun skulle have flyverdragt på og ikke kunne lyne den helt op begyndte hun at stortude og det fortsatte mere eller mindre hele vejen over i børnehaven men blev heldigvis lykkelig da hun så at Vilma allerede var kommet.. MEN da jeg så skulle gå brød hun bare fuldstændig sammen og ville med mig og hun ville hjem og mor måtte ikke gå – ÅH hvor det dog bare skar i mit hjerte!!!

Elissa legede gemmeleg med mig i morges – hun tullede rundt og ja tullede.. mens jeg gjorde mig klar og Manja stadig sov.. og da hun så skulle have tøj på kalder jeg på hende og normalt kommer hun styrtende men NIKS ingen Elissa og jeg kunne IKKE finde hende!

Så kigger jeg ind på deres værelse og der i mørket ligger hun og klukker neden under sengen – Måtte simpelthen kalde på Kenney så han kunne se det – det var virkelig så sødt!

Torsdags var det jo 1. december så den stod på julebag og juledekorationer.. Jeg ahvde købt et fint forklæde til Manja og hun synes bare det var TOPPEN haha.. så blev der lavet jødekager og pebernødder

.. senere lavede jeg en juledekoration til os selv og så lavede Manja og jeg en til min far som vi gik op med sammen med en lille pose pebernødder 🙂 Det blev han super glad for!

I fredags syntes Kenney at vi skulle have gode bøffer – så han var en tur nede forbi Slagter Friis og købe nogle ribeye bøffer NØJ de var lækre – og så lavede vi ovnbagte poms til …

I dag har jeg først fri 16.30 ØV men der er et vigtigt møde jeg skal deltage i.. og så kommer min søster og ser efter pigerne fra kl. 17.30 vi skal nemlig tømme vores 2 kældrerum som bare er MØG proppet – det ene er med alle Kenneys malerudstyr osv og det andet er med borde, stole, børneting osv osv osv.. der skal nemlig gøres rent osv af et firma i forbindelse med at der jo var den vandskade i sommers – så det er på ejendommens regning.

I morgen er det sidste gymnastiktime inden juleferien .. onsdag skal jeg ”til middag hos” Min Goeste (Sarah), torsdag har jeg fri juhuuuuu, fredag skal der slappes auf og lørdag skal vi til julefrokost hos min dejlige farmand!

Indsendt af Nina Eskildsen kl. 12.24 Ingen kommentarer:
Send med e-mail
Blog om dette!
Del via Twitter
Del via Facebook

– Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kursus