Madindtag mandag

Netværksmøde på Manjas skole

 

I går var Kenney, Manja og jeg ovre på Nørrebro Park skolen til et “netværks-møde”.

Det gik bare SUPER godt!

I går gik det ud på at ungerne igen gik lidt rundt – fik følelse for dét at være på en skole, legede med de andre børn osv.

Først var vi inde i en klasse hvor Manja afprøvede den nye tavle SMARTBOARD! Det er dét der bruges nu.. Der er også en almindelig tavle i deres “ekstra” rum som hører med til hvert klasselokale men det er primært smartboard der bruges.
Ekstrarummet er egentlig bare en del af klasselokalet – man kan lidt se klasselokalet som en 2 værelseslejlighed – der er hovedrummet hvor der “bare” er borde og smartboard og så er der dagligstuen hvor de har et lille køkken med vask og microovn, en fatboy, spil, lego, tavle og kridt osv.

Vi blev fortalt at det bruges på den måde at ungerne deles op – for der er 29 børn i hver klasse,så for at det ikke føles som for meget, deles børnene op med en lærer i hvert rum. Det lød super godt!

 

Nå,

Manja fik spillet vendespil med en anden pige og så satte Kenney og jeg os og spillede med og så kom pigens forældre også og satte sig og var med. Det var rigtig rart lige at få talt med nogle af de andre og hører deres holdninger til det hele.

Kenney faldt i snak med en af klasselærerne for den ene børnehaveklasse – en kvinde i 40’erne og jeg tilsluttede mig samtalen mens Manja stod ved siden af og talte tal på en meget lang slange 🙂

Vi talte lidt om hvad de arbejder med i øjeblikket – pt. var det “lær at genbruge” og ungerne havde derfor været ude og finde skrald i naturen og lavet en masse “fine” ting ud af det så som sodavandsdåser, plastikflasker, knust mobiltelefon m.m. og der var blevet lavet uroer, tanks, telefonholder og meget mere.

Der blev talt om hvad de laver, hvilke ture de er på og meget mere. Hun var bare SUPER cool, HÅBER hun kommer i den klasse hehe..

 

Det virker bare som et super godt sted og nogle rigtig søde forældre og lærere generelt.

Og så er det jo lidt sjovt at min gamle klasselærer Alice er lærer på skolen og vores gamle gymnastiklærer Mou er der også 🙂

Næste netværksmøde i april måned er så lidt mere rettet på at “find ud af hvad de andre hedder” – børnene får navneskilte og skal så lave nogle aktiviteter udenfor (med mindre det styrter ned). og 3. netværksdag i maj måned får vi så alle at vide hvilken klasse ungerne er kommet i og med hvem – så dét er jo bare super spændende.

 

Manja var rigtig glad for at vi var derovre, og det var vi også. Tror helt klart på at det er super godt at man deltager i disse ting – både for barnets skyld men skam også for os som forældre.

Som Kenney sagde da vi var hjemme igen “Det er nu vi skal være rigtig voksne skat” hahahahahaha.. Så nu er det på med “voksen-hatten”!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madindtag mandag