Skatteren 28 år

God weekend alle

Endeeeeelig fredag!
Det har været en rigtig god uge og det toppede da helt sikkert i går da vi først fik rost vores store prinsesse til skyerne og så en hyggelig fødselsdag for min skat!

I dag skal skat til terori, så ungerne og jeg skal hygge med dyner i sofaen og så laver vi “ryd køleskabet” til aftensmad – det bliver stegte ris, spidskålssalat, stegte kartofler, melon agurker – så dejlig kød fri aften. Til tegnefilm i aften skal vi have resten af den lækre økologiske vaniljeis med frysetørred jordbær på.
Jeg skal nok også liiige ha skrevet min opgave der skal afleveres på onsdag…

I morgen skal Kenney arbejde hele dagen – han bliver hentet kl 6… Ungerne og jeg ska bage kage til søndag – en frugttærte og måske nogle muffins og bage pirogger også. og senere skal vi i BR hvor der kommer en “ægte” smølf… De kan godt lide smølferne 🙂 så i aften skal de tegne smølfetegning.. Så får de en gave. Og så bare hygge når skat igen er hjemme.

Kl 13:30 kommer familien på søndag til et par timers hygge. Og senere skal der læses lektier.

Næste uge står på hygge derhjemme.
Tirsdag skal skat til fodbold – regner med at tage til min far og spise.. Og ellers skal jeg ikke ha aftaler næste uge da jeg også skal holde fødselsdag om søndagen…
God weekend alle

God weekend alle

– Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skatteren 28 år