November Challange - 13. november

Når børn kommer for sent i skole..

Hver onsdag aflevere jeg Manja på skolen eftersom jeg selv skal i skole den dag.

Jeg er SKRÆMT over at der er forældre der først er på vej ind i skolegården med deres børn når jeg er på vej ud derfra kl. lidt over 8! Og Manja fortæller også at nogle fra klassen først bliver afleveret når de har været ude og løbe deres morgentur, hvilket vil sige kl. 9..

Hva’ er det dog for et signal at sende til sine børn “at det er OK”?!

Jeg er selv opdraget til at man kommer til tiden – så hellere 5-10 minutter før end 5-10 minutter for sent.

 

Det er så synd for de unger der nærmest bliver hevet hen ad fortovet fordi MOR/FAR ikke er kommet ud af døren til tiden! De skælder ungerne ud og man kan bare se i deres øjne (altså ungernes) at de absolut ikke synes det er sjovt! Og det er, i de små klasser om ik andet, ikke børnenes ansvar men et forældreansvar!

Nu kender jeg mange af forældrene… og det er rigtig tit et par stykker af de børn fra vores ejendom (altså 2 minutter på cykel- 5-7 minutter på gåben fra skolen) eller nogen der bor 3 gader fra skolen der kommer for sent. ja undskyld mig, MEN jeg forstår det bare ikke..

Det er sjovt, for da jeg gik i Folkeskole (HAVREMARKEN SKOLE YEAHHHH) var det altid Keis der kom for sent.. og hvor boede han spørger i jo så: Han boede lige OVERFORskolen!!!! Det var så vildt og det var næsten HVER dag hahaha..Det var lidt komisk.

Men i dagens Danmark er det bare super synd at give børnene den opfattelse at det er i orden, for det er det bare ikke!

Det afspejler desværre, efter min opfattelse, noget af en person hvis man ikke er mødepligtig. At være mødepligtig, synes jeg, er en enormt vigtig egenskab.


Så kan det godt være at lille Søren er åh så træt og ikke gider vågne og mor og afr ikke gider tage kampen MEN:

Vi har altså også en datter der synes det er noget af det allermest nederen i heeele verden at skulle vågne op kl. 6:20 – MEN sådan er det bare! Jeg synes da heller ikke at det er som at tage i Tivoli at mit ur ringer kl. 5:30.. men op dét skal man altså.  Det er ikke din dyne der betaler regningerne – det er at mor og far går på arbejde.. og derfor synes jeg det er vigtigt at man lære sine børn at det er vigtigt at stå op og passe sine ting.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

November Challange - 13. november