Igang med forberedelserne

Ser tilbage på mit første indlæg 

vildt det er så længe siden jeg startede bloggen: – billederne gad ikke med – de ses her http://mormedmangemaal.bloggersdelight.dk/2010/07/1-indlaeg-nu-naermer-tiden-sig-min-barsel/
14:29 – 28. jul 2010

1. indlæg – Nu nærmer tiden sig min barsel…

OG JEG GLÆDER MIG!
uge 33 er jeg i og lille Elissa sparker og gør ved… hun gider heller ikke mere – lidt lige som mor.

Heldigvis går jeg på barsel om 7 arbejdsdage – WUHU! Det bliver dejligt.

Tid til at nyde lidt ro (forhåbentlig med en masse solskin hele august så jeg bare kan ligge nede i haven og slikke sol)- Alt er nemlig på plads, skal ikke tænke på noget som helst: Alt hendes tøj er vasket og lagt på plads, 700 stofbleer er vasket og lagt på plads (overdrivelse fremmer forståelse, har 30 stofbleer, men det var da tæt på eller..)der er købt puslepude, sutteflasker som backup, sutter, sengetøjet er vasket, dynen er fundet frem.. ja, mangler kun at få vuggen hjem som min skønne faster er ved at ombetrække og så skal jeg lige have hentet min bærersele hos Gitte og købt lidt strømpebukser i størrelse lille..
Har også fået min nye lækre pusletaske fra Bystroom.dk som skønne Pernille anbefalede mig og jeg kan kun anbefale videre..også selvom i ikke har brug for en pusletaske.. den er genial bare til almindelig brug:

Den er virkelig lækker – har allerede taget den i brug har nemlig altid 1000 ting i min i forvejen propfyldte taske.. så denne her er genial!
Manjamusen glæder sig også meget til Alissa kommer – hun vil nemlig gerne have at hun skal hedde Alissa og ikke Elissa.. men det er godt vi er flere om at bestemme dét!

Hun siger hele tiden at hun glæder sig til at hun kommer så hun kan kysse hende, kramme hende og bærer hende.. arrrh, vi bremser lige op ved det der med at bærer hende.. det er du nok for lille til lille skat! Men sidde med hende under mor og fars opsyn kan du godt få lov til – oppe i sofaen helt ind til væggen og med 100 puder omkring dig.. SÅ må du godt!

Hver aften får lillesøster et kys – eller rettere mors mave det er så kært!
Kenney glæder sig også meget, og hver aften ligger han sit hoved på min mave i håb om at kunne hører et eller andet – ellers er det bare for at få et los i hovedet?! Fnis.
Vægten siger + 10 kilo men der er stadig 7 ugers tid tilbage så mon ikke der når at ryge et par ekstra kilo på – kan jo ikke holde mig fra fx. en god Daim vaffelis, et stykke kage eller.. mums mums tænderne løber i vand – ja bare alle søde sager…
Så når min barsel starter regner jeg med at få skrevet en masse på bloggen – især nu når alle er ved at være færdige med deres barsel eller arbejder og ikke kan underholde mig – suk 🙁
Nu vil jeg se at komme hjem ad – hjem til min dejlige mand og min lille prinsesse…
so long everybody!
Uh, og et lille mavebillede

Og prinsessen i mavsen: Som ligner Manja for vildt! Især på 2. og 3. billede

Share on Facebook.Share on Twitter.Share on Google+Pin It!

1

  • Nana

    Wouw hvor er det vildt at du har været i gang så længe!! Elissa bliver snart 5!! :O tiden flyver afsted!! Kys og møs herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Igang med forberedelserne