Dejlig søndag I hyggens tegn 

Hvor ville jeg være hvis… 

…jeg ikke havde børn? Ville jeg så have det job jeg har, den mand eg har og bo hvor jeg bor? ANER DET JO IKKE! Dog tror jeg arbejdsmæssigt at jeg ville lave noget helt andet. Jeg forstiller mig at jeg ville have min egen lille biks der planlagde bryllupper, barnedåb, runde fødselsdage og andre arrangementer fra start til slut. 

Jeg ville sikkert stadig sidde i en lille fin Nørrebrolejlighed, nok stadig med Kenney ❤️ og han ville leve af at planlægge Vandreture i hele verden. Børn ville der først komme når vi var omkring midt 30’erne (og nej, fortryder ikke mine piger!) … Og når de kom ville drømmene være halvt opfyldt i form af arbejde osv og ungerne ville så fylde det sidste ud. 

Nej, det job jeg har nu er langt fra hvad jeg nogensinde har drømt om jeg ville lave.. Men med børn i en tidlig alder gav det job jeg har nu, bedst mening og form af arbejdstider osv. 

Vi må se hvad fremtiden bringer.

Har du fulgt dine drømme?

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlig søndag I hyggens tegn