Bryllupsdag 

Den dejligste bryllupsdag 

Jeg blev jo som nævnt, bedt om at pakke en taske med tøj til dagen efter. Vi satte os i bilen da ungerne var afleveret hos farmor og jeg kunne hurtigt regne ud af turen stod mod Sverige da vi drejede af på motorvejen.. 

Turen gik mod KarlsKrona i Sverie helt nede ved Skåne. Her havde manden bestilt hotelværelse med havudsigt virkelig lækkert! Vi gik en tur i den hyggelige by og drak en øl og nød en tapas tallerken på en bar der hed tage Fox and Anker og senere havde han hjemmefra bestilt bord på en restaurant der hedder 2 ryk & 1 kok hvor vi fik VIRKELIG dejlig mad. 

Til forret fik skat den lækreste hummersuppe og jeg fik Gubbröa som er En svensk specialitet som jeg tror er kartoffelsalat men det smagte VIRKELIG godt! Til hovedret fik vi begge  tournedos med kartoffel/pastinak creme og sovs. 

Efter restaurantbesøget tullede vi rundt inden vi tog tilbage til hotellet og hyggede med film. Lørdag morgen spiste vi morgenmad fra den dejlige morgenbuffet inden vi kørte mod DK til svigermors fædseldagsfest 🙂
Har ikke mange billeder da telefonen blev i tasken 😄

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsdag