Ugens madplan med levering fra Nemlig.com

Når man er syg må man godt….! 

Jeg har haft så ondt af mig selv idag! Elissa var meget syg i nat, hvilket har betydet sammenlagt 3 timers søvn fra 21:00 igår til 14:00 idag lørdag! Hun var virkelig syg med feber igår aftes og i nat

  
Der blev talt i tåger.. Grædt.. Sovet lidt og grædt lidt mere! 

Jeg havde meget ondt af mig selv idag SÅ jeg synes jeg skille forkæles og købte disse 2 kjoler

  
Jeg frygter meget om ungerne er raske den kommende uge.. Desværre kan min far pt ikke passe ungerne når de er syge (eller generelt) da han får nogle anfald der gør at han mister bevidstheden.. Han vil ellers rigtig gerne! Min søs arbejder fuldtid.. Så ja, vi har ikke rigtig nogen til at hjælpe.. Gad vide om man kan leje bedsteforældre? Synes vi mangler hjælp nogle gange når ungerne er syge eller vi skal noget uden børn en sjælden gang imellem… Det må jeg undersøge. Vi jo ikke særlig privilegieret hvad angår bedsteforældre.. De har morfar og farmor det er det.. Og det er desværre ikke megen aflastning vi har der..

Aflastning er et forkert ord at bruge for det ikke det vi mangler! Vi har massere af overskud til vores unger taget 2 fuldtidsjobs i betragtning.. MEN der er en del ting vi skal sige nej til fordi vi ikke har pasning.

Heldigvis har vi min skønne hjælpsomme søster der meget ofte spørger om hun skal se efter ungerne nogle timer så vi kan tage i bio/ud og spise.. Spørger om hun skal tage ungerne i biffen eller ud og hygge.. Ja hun har endda passet ungerne en hel uge da de var meget små så K og jeg  kunne rejse! Og passet dem weekender så vi har kunne tage væk. Ved virkelig ikke hvad vi skulle gøre uden hende!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens madplan med levering fra Nemlig.com