Søndag i Malmø

Sommerferie dagbog – part 1

Ferien startede tirsdag… og lidt om fredagen hvor vi tog en tur i svømmehal. Ungerne fik lov at bestemme, hvad vi skulle lave, så vi tog på Fisketorvet og købte sommerferiebilletter som indeholdte biobilletter til ungerne. Vi tullede derfor rundt i 2 timer derude, hvor de indkasserede deres små gaver i de forskellige butikker inden vi så den nye Ice Age film. 

Efterfølgende tog vi hjem.. med et lille pitstop i Amager Centeret hvor vi var i Søstrende Grene og handlede samtidig ind til grillhygge.  Og så hjem på los altanos.. da formand kom hjem kørte vi en tur. Først til Nørrebro for at hente alle vores campingturen og efterfølgende kørte vi ud til Langelinje og fik en aften is… vi sluttede turen af med aftentur på Kastellet og hørte dem skyde aften kanonen af.

Onsdag 

Dagen startede med morgen pandekager til ungerne 😃 kl 10.30 hentede farmor dem og de var der nogle timer. Jeg fik Hamza og Milla til altanhygge og frokost nogle timer… 

Da far kom hjem fra arbejde tog vi på stranden og hyggede nogle timer 

Og sluttede dagen med aften hygge og tegninger  

Torsdag

Vi havde rolig morgenhygge.. nød at rulle rundt i nattøj. Altså.. vi sagde lige farvel til farmand da han skulle på job. Næstsidste dag – så har han også ferie 😃 manja sov til 10.15 hahahaha.. 

Vi tog en mor-døtre dag og aflyste de planer vi havde så de kunne få min fumde opmærksomhed. Vi hyggede bare med lidt shopping ,is og legeplads 

Manja har en eftermiddagstræning kl 16 og så tager vi på stranden med farmand. 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag i Malmø