Sommerferiedagbog part 3

Sommerferiedagbog part 4

Fredag kørte vi hjem fra nogle super dejlige dage på Feddet Camping. Det er virkelig en sommerferieform jeg vil anbefale andre med børn! 1 lille times kørsel fra KBH og ganske enkelt en virkelig dejlig og virkelig afslappende måde at holde ferie på. Ungerne løber rundt og leger og får nye venner og vi voksne kan nyde den friske luft og et glas vin. Vi fik lavet en masse dejlige ting og vi erfarede at vi helt bestemt skal have øvet os på minigolf.. det er mig og ungerne IKKE sådan skide gode til!!

Vi skulle have været i Knuthenborg Safaripark, men det tissede jo ned..heldigvis gælder billetterne hele 2016 når man har købt dem- så det bliver en anden dag i aller nærmeste fremtid.

Idag har vi pakket rygsække for i morgen søndag tager vi til Sverige (Immelns) her har vi lejet 1 kano fra søndag til tirsdag..vejret herhjemme lovede ikke godt og det skulle være en smule bedre (ihvertfald tørt) end her i DK. Så nu snupper vi et par dage der  så vi ikke bare ender med at sidde herhjemme og lave ingenting 😆 

Idag har vi hygget. Vi delte os lidt op pg jeg havde nogle hyggetimer med elissa ❤

Onsdag og torsdag står på afslapning med tøserne❤❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferiedagbog part 3