Sommerferiedagbog part 4

Sveriges vildmark

​Søndag kl 10 kørte vi mod Immeln i Sverige – ca 2 timers kørsel fra KBH. På vejen gjorde vi et stop ved en lille diner af en art..rigtig hyggeligt hvor de solgte fra egen avl. Ungerne og jeg fik pasta -manden en burger. Kødet var super lækkert! 

Vi ankom kl 13 til kanoudlejningsstedet(Immeln kano Centeret – 1300 kr for 2 dages kanolejning) og blev virkelig mødt af god service! Stedet ejes af et dansk/svensk ægtepar.

 Vi fik pakket kanoen og begivet os ud på tur. 

Efter 2 timers sejlads fandt vi den hyggeligste lille ø hvor vi valgte at slå lejer. Så lavede vi bål og aftensmad som i denne omgang blevsmå fladbrød samt ristet hjemmelavet fladbrød samt ristet pølse og bacon. mums en delikatesse når man sidder ude i ingenting.

Ungerne og jeg sov sammen i 3 personers telt og skat i 1 personers telt.

Mandag morgen vågnede jeg til lyden af fugle og en spætte der sad og hamrede i et træ lige ved siden af teltet.. hahaha lige så irriterende som den der er i tegnefilmen.

Vi spiste dejlig morgenmad og så pakkede vi lejeren sammen. Vi sejlede nogle timer og jeg blev desværre dårlig.vi snakker “bypigen Nina kunne ikke klare mosten” så jeg fik bpde migræne og kastede op. 

Da vi endelig fandt en ny lejer blev jeg nød  til at sove en time hvilket heldivis hjalp. Imens jeg ynkede- hyggede skat og ungerne med at soppe/bade og lave mad klar 😄 vi fik dejlige nudler med tomatsovs. Efter nogle timers bål hygge gik vi til “køjs”. Jeg lå desværre på knolde og rødder og ikke nok med dèt.. så var vi under et grantræ, så der røg kogler ned OG der var et dyr derude der gik og pillede ved vores ting. Jeg er stensikker!!!

Næste morgen spiste vi morgenmad inden vi pakkede sammen og roede mod kano Centeret. Min største optur var, at vi nåede frem uden at kæntre 😂

Ej, det var en fed tur hvor man både blev udfordret (eller jeg gjorde.. manden ville gerne være blevet flere dage) og vi hyggede sammen som familie. Ungerne elskede det!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferiedagbog part 4