Den lækreste (og dejlig nem) brownie
Nina
Normalt bruger jeg altid rigtig smeltet chokolade i dejen til min brownie, men efter at have lavet nedenstående version en del gange nu – og at den smager lige så godt for ikke at nævne, at den er så hurtig at blande samnen… så er dette min yndlings brownie!
Til en lille brownie (mellem størrelse fad):
- 225 g smør (blødt)
- 330 g sukker
- 3 æg
- 110 g mel
- 6 spsk kakao
- 1,5 tsk vanilje
- 75 g groft hakkede nødder (kan undlades)
- 200 g overtrækschokolade
Pisk smør og sukke rigtig godt sammen. Tilsæt æggene 1 ad gangen. Bland mel, kakao og vanilje og vend det i dejen. (Det er korrekt at der ikke skal bagepulver i).
Læg bagepapir i et fad og hæld i. 175 grader varm ovn i ca 30 minutter (nogle gange længere tid).
Når kagen er kold smeltes chokoladen over vandbad og hældes over kagen. Kagen sættes derefter i køleskabet.
Tip:
- kan med fordel laves dagen før
- Serveres med god vaniljeis og bær
- Kan holde sig 3-4 dage
Ingen kommentarer endnu