Vores dejlige Elvis

Den lækreste (og dejlig nem) brownie

Normalt bruger jeg altid rigtig smeltet chokolade i dejen til min brownie, men efter at have lavet nedenstående version en del gange nu – og at den smager lige så godt for ikke at nævne, at den er så hurtig at blande samnen… så er dette min yndlings brownie!

Til en lille brownie (mellem størrelse fad):

  • 225 g smør (blødt)
  • 330 g sukker
  • 3 æg
  • 110 g mel
  • 6 spsk kakao
  • 1,5 tsk vanilje
  • 75 g groft hakkede nødder (kan undlades)
  • 200 g overtrækschokolade

Pisk smør og sukke rigtig godt sammen. Tilsæt æggene 1 ad gangen. Bland mel, kakao og vanilje og vend det i dejen. (Det er korrekt at der ikke skal bagepulver i).

Læg bagepapir i et fad og hæld i. 175 grader varm ovn i ca 30 minutter (nogle gange længere tid).

Når kagen er kold smeltes chokoladen over vandbad og hældes over kagen. Kagen sættes derefter i køleskabet.

Tip:

  • kan med fordel laves dagen før
  • Serveres med god vaniljeis og bær
  • Kan holde sig 3-4 dage

screenshot_20170317-193958

Dagens beretning / Nina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores dejlige Elvis