Nyt til køkken og bryggers

Hjemmelavet pizza

Lavede disse lækre pizzaer igår



Dejen:
1/4 liter vand
1/2 kg italiensk hvedemel (tipo 00)
15 gram gær
2 tsk salt
3 spsk oliven olie

Bland det hele rigtig godt sammen, del det op i 2 klumper og pak det ind i film (hver for sig) og sæt på køl min 1 times tid.

Rul dejen ud og bøj kanterne lidt så dejen bliver pæn.

Smør den hjemmelavet tomatsovs på- kogte 1 ds hakkede tomater, 2 tsk tomatpuré, salt og hvidløg – lad det køle lidt inden brug.

Læg frisk mozzeralla på, det ønskede fyld og sæt det ind i den forvarmede ovn – varm den op på det højeste ovnen kan klare inkl bagepladen.

Jeg lavede mine pizzaer klar på bagepapir så de bare lige kunne hives over på bagepladen lyn hurtigt.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til køkken og bryggers