En dejlig aften hos min ældste barndomsveninde

Man lever kun én gang!

Jeg sætter mig hele tiden en masse mål;
1) tabe 5 kilo
2) få slanke stramme lår
3) lære fransk
4) aldrig mere spise brød (hva er det for et idiotisk mål Nina, du ELSKER brød!!!)

Men nogle gange tænker jeg: “er det dét værd?”
Ja, jeg får jo noget ud af at sætte mig alle de mål, og det også sjovt, hvis jeg altså holder dem.. MEN, jeg er SÅ dårlig til at holde det!

Nogle gange vil jeg hellere tage én dag af gangen og gøre hvad jeg har lyst til i morgen, spise hvad jeg har lyst til i morgen og bare ligge i sofaen hvis det er dét jeg har lyst til, i morgen.

Nogle gange tror jeg at man kræver for meget af sig selv, kræver for meget af sin krop og af sin psyke.
Mange, inklusiv min kære mand, elsker livet hvor træning og sund mad fylder meget – men selv han, som efter 2 intense år på at opnå en sund og veltrænet krop- og også hurtigt nåede det mål med den konsekvens at han kronisk stank af prut (LÆS: broccoli og andre grøntsager der indtages i store mængder over en længere periode, gør at du kronisk lugter af prut!) det sætter sig i alle dine pore og udskiller prut-lugt…. Nå,

Men han nåede til et punkt hvor han også sagde “man lever kun en gang, har jeg lyst til noget usundt er det dét jeg spiser”
Men alting med måde selvfølgelig..

Jeg tror min hjerne kan lide at jeg sætter mig mål, og det holder mig bestemt også i skindet – MEN, lad nu være med at takke nej til det hele i dag måske når du ikke at takke ja i morgen.

Tankevækkende?
Tjo…

20140227-215840.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dejlig aften hos min ældste barndomsveninde