Opskrift; lakrids småkager
Bagte nogle rigtig Gode Småkager i går; lakrids småkager.
Jeg brugte ikke en decideret opskrift men jeg stod i det problem at jeg havde 5 æggeblommer tilbage fra da jeg fredag bagte marengs og til det bruger man jo kun æggehvider. SÅ hvad gør man så. Man tænker ud af boksen, kigger hvad man har i skabene og går i krig:
5 æggeblommer
100 gram rørsukker
150 gram blødt smør
2 tsk øko vanilje
3 tsk bagepulver
250 gram mel (ca)
Lakrids pulver (brugte Bülow)
Rør æggeblommer og sukker sammen. Tilsæt smørret. Og så mel vanilje og bagepulver. Drys lakrids efter smag i og rør sammen.
Lad den stå på køl i små 30 minutter og lav så små pølser og skær ud.
Lægges på bagepapir og bages ved 160 grader til de er lettere gyldne.
Mums! Og mit eget smagspanel: sarah, kenney, Manja, Elissa og manjas veninde er enige – gode småkager!
Ingen kommentarer endnu