Store pige

Hvad vil det sige at være “moderne mamma”?

Jeg er selv lidt af en af en stræber på området omkring det at være en Moderne Mamma! Jeg vil det bedste for mig selv, min mand og mine børn og opnår langt de fleste af de mål jeg sætter for den lille vigtige gruppe i mit liv.

For snart 7 år siden blev jeg mor for første gang, 21 år og nyudklækket “kontormus”. WHAT, hva nu? Hvordan fungerer alt det her lige? Hvorfor så meget på en gang? Bleskift og søvnløsenætter som 21 årig… Puha! For ikke at tale om at der skulle findes job til når barselen sluttede.

Men gav ikke op og valgte at gribe tingene an på MIN måde og forsøgte at undgå de der “du er ung” blikke – og tro mig, dem fik jeg mange af! Jeg valgte at sige “nu er du blevet mor, nu er du nød til at vokse med opgaven” og det synes jeg bestemt jeg/vi gjorde!

Om ikke andet, er mit mål om at være en moderne Mamma i den grad nået hvis jeg skal sige det selv, og rose sig selv.. dét er en vigtig egenskab? Har jeg ret?!

Jeg er i dag snart 28 år, mor til 2, gift med min snart selvstændige mand, har et dejligt Job i Finanstilsynet, er igang med videreuddannelse ved siden af mit fuldtidsjob, elsker at stå i køkkenet og kreere lækre måltider til familien som hos så mange andre også til tider er leverpostejmadder eller noget der ligner og alt i alt er følelsen af at have styr på det hele som regel til stede.

Den perfekte moderne mamma er jo ikke, (har jeg lige fået overbevist mig slev om,) hende der står i køkkenet flere timer efter arbejde og dermed ikke får set/snakket med familien, men derimod hende der har overskuddet til at være der for sin familie!

Hvad mener du?

20140523-223839.jpg

1

  • Nana

    Søster! Må sige det og du kommer til at høre det resten af dit liv:
    Du er en utrolig fantastisk mor for mine niecer og en utrolig fantastisk kone for min svoger.
    Du gør det hele SÅ godt og beundre dig så meget for den du er.
    Du er virkelig et godt forbillede at se op til <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store pige