Tip; sådan steges lækker bacon uden fedt og snavs alle vegne

Næsten sukkerfri roulade

3 æg
1 dl rørsukker
2 dk hvid hvede (grovere hvedemel)
2 spsk kogende vand
2 tsk bagepulver

Marmelade:
200 gram frosne bær- her hindbær
Citronsaft
2 husblas

Rør æg og sukker luftigt. Vend bagepulver og hvedemel forsigtigt i med det kogende vand.

Hæld ud på bagepapir og smid pladen i ovnen 5 minutter ved 250 grader.

Marmeladen lavede jeg 1 Time før så den kunne køle.
Kog bærende med 1 dl vand og citronsaft.

Læg husblas i blød i kold vand 5
Minutter og bland i bærmassen. Blend dem let og stil på køl til Massen har sat sig.

Når dejen har bagt vendes den ud på et sukkerstrøget stykke bagepapir og smøres med marmeladen – rul
Hurtigt men forsigtigt rouladen og lad køle.

20140703-163040.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip; sådan steges lækker bacon uden fedt og snavs alle vegne