Næsten sukkerfri roulade
Nina
3 æg
1 dl rørsukker
2 dk hvid hvede (grovere hvedemel)
2 spsk kogende vand
2 tsk bagepulver
Marmelade:
200 gram frosne bær- her hindbær
Citronsaft
2 husblas
Rør æg og sukker luftigt. Vend bagepulver og hvedemel forsigtigt i med det kogende vand.
Hæld ud på bagepapir og smid pladen i ovnen 5 minutter ved 250 grader.
Marmeladen lavede jeg 1 Time før så den kunne køle.
Kog bærende med 1 dl vand og citronsaft.
Læg husblas i blød i kold vand 5
Minutter og bland i bærmassen. Blend dem let og stil på køl til Massen har sat sig.
Når dejen har bagt vendes den ud på et sukkerstrøget stykke bagepapir og smøres med marmeladen – rul
Hurtigt men forsigtigt rouladen og lad køle.
Ingen kommentarer endnu