Nyt køb 

Jo, mor og far trænger også til frihed! Ikk?!!!

Frihed er måske et lidt voldsomt ordvalg, men lettere siges det bare ikke..

Mor og far trænger også til voksen tid en gang i mellem for at finde sig selv og hinanden og for at oplade batterierne. Vi er desværre ikke overdynget med hjælp til pasning af vores piger. Vi har moster  Nana og farmor der kan hjælpe… Eller som hjælper, en gang imellem.. Vi får lige foræret et døgns ro og det er skønt! 

Vi er ikke beriget med hjælp lige så meget som så mange andre, men vi er nok heldigere end nogen.. Sidst vi fik passet ungerne i 2 dage i træk, var sidste forår! Meget længe siden synes mor og far!! 

Da Elissa var knapt 1 år gammel tilbød super moster at passe BEGGE piger en hel uge!! Der tog vi til Gran Canaria og nød en hel uge på BØRNEFRIT hotel! Og vi NØD DET ja vi gjorde!! For det er sgu ok! Det gør ikke forældre til mindre gode forældre af den grund, tværtimod! Så holder det forældrene sammen!! Men det er også eneste gang vi har fået dem passet en uge.. Måske det snart skal ske igen?! 🙂 

Nu skal vi afsted igen 

Altså, ikke 1 uge haha men vi er børnefri en HEL weekend her snart (af gode grunde nævner jeg ingen datoer) 

Ungerne skal til farmor fra fredag-søndag og vi skal derfor et smut til Silkeborg.. En overnatning på Radisson Blu Hotel lige ud til vandet, 3 retters menu og en lækker morgenmadsbuffet med kaffe/the/juice og friske smoothies. 

Vi var hele fredag derovre og når vi lørdag tjekker ud, har vi en hel dags hygge i Silkeborg inden vi kører hjem om aftenen og nyder at sove længe søndag inden ungerne kommer hjem igen – til mor og far med fornyet energi!

Vi glæder os! Næste tur er i september – den tur kan jeg ikke fortælle om, da det er kenneys fødseldagsgave.

Hvordan holder i mor og far- fri?



4

  • Sascha

    Hvor hyggeligt!
    Hvis vi havde haft lidt mere plads passede vi dem gerne hihi 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søster/moster Nana

    Det var fantastisk at jeg kunne passe dem i en hel uge den gang 😀 det passede også super godt med at jeg var igang med eksamener og havde alt den tid i hele verden til dem 🙂 kunne aflevere dem sent i børnehave/vuggestue og hente dem tidligt igen 🙂 jeg nød dem i den uge og gør det stadig den dag Idag hihi <3
    Men det lyder dejligt at i snart skal på weekend ophold uden børn og bare nyde hinanden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt køb