Manjas værelse

Elsker at være forældre!

“Stop nu, hold nu mund, ryd nu op, vent lige lidt – sagde vent lige lidt, ind på værelset hvis du skal rende rundt i de sko…” Ja, det er noget af hverdagens klang efter vi er blevet forældre til to, klangen var der nok også før men slet ikke i samme grad som den er nu.

Til trods for det og overskuddet der nok daler lidt fra tid til anden og at der nu pludselig er 80% mere larm (ja for græder den ene sætter det en kædereaktion igang – skriger Elissa så skal Manja sjovt nok fortælle livshistorie i et meget meget højt toneleje – UH det er ulideeeeeligt!) Nå, ja men til trods for det så ELSKER jeg (er sikker på jeg taler for os begge) at være forældre.!
Der er bare så mange rigtig skønne ting når man lige skaber larmen, tøjvaskningen, oprydningen og alt det andet, væk…. Er der noget bedre end når ens (i mit tilfælde) datter siger “Jeg elsker dig mor” Nej, det tror jeg vidst ikke lige. Igår, ved 21 tiden gik jeg ind for lige at se
på vores store datter – (at se på hendes UDEN lyd er skønt!) der lå hun og krammede sin lille dukke.. hun var bare skøn, tror jeg stod og så på hende i adskillige minutter.
Selvom man nogle gange tænker “Åh man sku ha ventet med at få børn” så tænker man bare det modsatte 90 % af tiden! (Men de 10% følels som rigtig meget)
ELSKER at være mor – elsker at være forældre! Elsker at få den der skønne fornemmelse i maven som bare føles så rigtig.. den kærlighed man kan give sine børn – dét at man er med til at forme 2 børn til det man gerne vil forme dem til – give dem en god opvækst et godt liv – de skal ikke mangle noget… Den følelse er bare så rigtig!
ELSKER VORES 2 SMUKKE PIGER – MEGET NEMMERE KAN DET IKKE UDTRYKKES!

1

  • Blev helt rørt da jeg læste indlægget og fik tårer i øjnene – du har helt ret og selvom det til tider hænger en ud af halsen, overskygger alle de gode tider alt andet og det er fantastisk! Glæder mig til at se dig senere snut!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Manjas værelse