Nej far du har ikke ret...

Hård uge – alone with the kids

Kenney har (og skal) arbejde over hele ugen OG hele weekenden – det har sgu været hårdt alene med pigerne – han har arbejdet til kl 18 hver dag og har så trænet efter arbejde de fleste dage.. i weekenden skal han også arbejde og søndag kan han risikere at skulle arbejde til kl 22 for de SKAL være færdige mandag morgen.. men pengene er jo rigtig gode han går til 320 i timen og hvis vi bare siger 8 timer lørdag og 8 timer søndag og så begge dage sidste weekenden og 3 ekstra timer hver dag denne uge så er det 47 overarbejdstimer x 320 kr= 15040 kr før skat.. så det er jo mange penge… men hårdt.

Men, vi har hygget alligevel.. idag har Manja været hjemme og lege hos Hilda et par timer de havde rigtig hygget sig, været med til at bage banankage, spist banankage og leget med Hildas julegave: Missy, deres fine sorte kat.

Jeg har haft mødregruppe hjemme igår – og den stod på hjemmebagte boller, forskelligt pålæg, bruchetta, mandler og lidt grønt.. samt kaffe te og vand.. det var rigtig hyggeligt og de var her næsten 3 timer.
Imorgen skal jeg hjem og hygge hos Louise – og så skulle vi have haft friaften igår, men jeanette er desværre blevet syg så Manja kunne ikke komme derhjem og så der ingen idé i at Elissa er hos Nana.. Nana kommer så op og holder øje med pigerne kl 15.30 imorgen mens jeg lige får trænet, og så laver vi go’ mad når Kenney er hjemme ved 19 tiden – et par røde bøffer, homemade store poms go salat og hjemmelavet bearnaisesauce måske et par bruchettaer.. og så ser vi Xfactor. Kenney skal jo så arbejde lørdag, kl. 10.30 kommer Kenneys mormor lige forbi og siger hej til mig og pigerne, og kl. 13.00 har jeg aftalt med min farmand at pigerne, mig og Nana kommer til frokost…
Søndag skal Kenney så arbejde, igen, men så tror jeg at jeg finder på noget sjovt – måske skal Manja hjem og lege hos Vilma nu må vi se.
Næste uge har SKØNNE Nana sagt ja til at passe pigerne et par timer mens Kenney og jeg tager ud og spiser, tirsdag kommer mille herhjem kl 10.00 til hygge og om aftenen skal jeg med et par kollegaer på Castro og spise, torsdag skal jeg hjem til Helene til frokost og om aftenen kommer Kamilla og ungerne til hjemmelavet pizzaer og fredag skal Michelle farve mit hår er planen 🙂 Så ja – endnu en booket uge.
Go weekend til jer alle når i når så langt…
uh, og nu ruller elissa også fra ryg til mave.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej far du har ikke ret...