Solbrune fødder og Campingvogn

Og også en lille update herhjemme fra

Ja hvad sker der herhjemme? Ikke det vilde faktisk….

Elissa blev jo tilbudt vuggestueplads her pr. 1. maj men vi takkede pænt nej, hun er jo kun lige blevet 7 måneder… Blev hevet til side af lederen Eva ovre i Manjas børnehave igår som sagde at hun 100 % ville få en plads ovre i vuggestuen 🙂 men om det blev 1. juni eller 1. juli vidste hun ikke men det gør heller ikke noget så længe hun kan få en plads dér 🙂 og så har jeg forlænget min barsel med 3 dage så Elissa lige kan blive kørt ind igen efter sommerferien.
Elissa vokser og vokser, hun kan ikke ligge i barnevognen mere hehe, men kommer under alle omstændigheder snart over i klapvognen alligevel.. skal bare lige i babysam og købe ny sele dertil.
Manja bliver også større og større, tiden går altså bare så hurtigt, tænk hun bliver 4 år liiiige om lidt, det er jo ikke til at fatte!
Skal ud og købe fødselsdagsgave til hende her en af dagene, hun ønsker sig Rapunzel barbiedukken så den får hun af os, og så d. 24. hvor hun skal vaccineres, der har hun fået lov til at komme en tur i BR og vælge en lille ekstra ting 🙂
På søndag tager Kenney på sin årlige Kanotur, denne gang går turen dog ikke til Sverige, men Jylland, Gudenåen – hvor de skal hygge sig i 5 dage… vi kommer til at savne ham, men det bliver rigtig dejligt at savne hinanden!
Idag kommer Nana og passer pigerne mens vi skal til middag hos Sarah og Peter, 3 retter disker de op med, så skal lige ud og finde en lille værtinde/vært gave.. det blivert en go øl til Peter og en plade Marabou Krokant til Sarah hihi. og en blomst.
Imorgen skal Kenney ud med sit fodboldhold og spille en kamp, og ellers skal vi bare slappe af i weekenden.
I næste uge kommer Sarah og spiser om mandagen, laver lidt indisk inspireret mad og ellers skal jeg bare slappe af den uge!
God weekend allesammen
uh og lige lidt billeder fra de dejlige varme påskedage – hvor den blandt andet stod på minigolf




1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbrune fødder og Campingvogn