halløjsa

Tur til tandlæge og Dejlig pigeaften

I går skulle Manja til tandlægen.. pigen der var inde før hende og på hendes alder – havde begyndende huller i hele kæften.. så sagde tandlægen til moderen hvad drikker hun osv. Så gik moderen total i forsvar og sagde ”hun får ikke saft, sodavand, rosiner, slik, chips osv osv” og jeg tænkte bare ”Årh så hold dig kæft din løgner!” alle børn får sgu da et eller andet! ´

Nå, men så blev det Manjas tur og hun havde SUPER fine tænder – hendes ”medfødte” hul var endda blevet mindsket 🙂 det eneste der var, er at hun har et lille overbid i den ene side pga. sut – men det ville nok ikke komme til at få betydning når de nye tænder kommer.
Børnehaven skulle på tur – så de var der ikke da vi var færdige hos tandlægen. Så Manjamusen tog med mor ud på arbejdet hvor alle bare forgudede hende haha, jeg hentede lige nogle småting og så lavede vi en ”mor-datter” dag hvilket bare var SÅ hyggeligt!
Vi tog en tur i Frederiksberg Centret hvor der var Pjerrot kl. 11.00. Så købte jeg en vinterferiebillet til hende og vi var så rundt i forskellige butikker og hente legetøj og spiselige ting.. det var rigtig hyggeligt. Så var vi hjemme k.l 14 og hentede Elissa kl. 15.00.

I går blev der så kl. 18.00 skudt en ny omgang ”Til middag hos” som jo startede hos Sarah.
Vi har jo, som før nævnt, valgt at lave ”lande-tema” ,som jeg synes er en absolut fed idé, og i går var det kinesisk.

Bordet var super fint dækket med ”lykkekager” og spisepinde.

Til forret fik vi ”friske forårsruller” make-it-your-self-style – hvilket bare var SÅ hyggeligt! Og det gjorde at man sad længe og snakkede og hyggede med maden så Sarah ikke skulle stå og buldre og baldre med pander og gryder.

Det var små ris-papirs-pandekager som man skulle dyppe i vand så de blev gele-agtige – så puttede man fyld i, og her var der:
Andepatter i strimler, kylling, hakket salat, peberfrugt, gulerødder, agurk – alt i strimler, thai-basillikum, soja osv. Det var SÅ lækkert! MUMS – Så lækkert at vi skal have det derhjemme i dag 🙂

Til hovedret fik vi den lækreste nuddelret – med kylling, peanuts, minimajs, peberfrugt og andre lækre ting – det var SÅ godt. Og til det hele var der de rigtige rejechips – MUMS!

Til dessert – i Kina er der ikke som sådan rigtig dessert – men Sarah havde sørget for frisk frugt OG, bare fordi hun ikke kunne lade være, havde hun også lavet de LÆKRESTE mini chokolademuffins MUMS!
Ej det var suuuper godt – kan slet ikke vente til vi skal spise i aften! Det er jo en møg smart måde at spise noget rigtig sundt og samtidig sidde og hygge med det så man ikke har spist på 5 minutter.

I morgen er det weekend juhuuuu – lørdag skal Kenney op og træne fra 10-11 – så der går jeg en tur i centret med pigerne, Manja har en is tilgode fra sin vinterferiebillet… og så skal Kenney ud og spille simulatorgolf med Claus og en der hedder Jesper kl. 14 – så skal jeg bare hygge med pigerne – måske bage kanelsnegle som jeg har lovet Manja et stykke tid hihi. Så kan der være kaffe og kage når farmand kommer hjem.

I går havde pigerne hygget med farmand mens jeg var ude.. de havde været nede i Stefanos og hente ”take-away spaghetti” og da Elissa var lagt havde Manja og farmand lavet ”små-malerier” og Kenney havde også lavet et til mig 🙂

Nå, nu er det snart “fyraften” – god aften allesammen – opdatere imorgen med vores forårsrulleaften nu når jeg ikke fik taget billeder igår hos Sarah 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

halløjsa