Udflugt til Nationalmuseet 

Et lille pip fra mor 

BEKLAGER der har været stille en uges tid. Det har været en følelsesmæssig rutsjetur eftersom jeg mandag skulle sige farvel til alle de gamle kollegaer i FT. Nøj mor var ked på vej hjem mandag!! MEN…..

Tirsdag startede jeg op på mit nye arbejde og jeg kan mærke at det er det HELT rigtige valg jeg har taget!! Der er virkelig rart at være!!

Den næste tid står på hygge med Los familia herhjemme.. Skat har en nogenlunde rolig uge foran sig og fredag tager vi til London Baby wuhuuuu!!! Mand og kone tid – det bliver mægtig dejligt! 

Igår afsluttede jeg første uge på den nye arbejdsplads og fejrede det hjemme hos min Goeste med hjemmelavet pizza, saltede mandler, en helveds masse bland selv slik og X-Factor. I morgen står den på barnedåb. Min venindes lille dreng skal nemlig have sit fine navn. Så der skal dresses op og hygges nogle timer.

I får da også lige Madplanen den kommende uge:

  • Mandag: tacoskaller med magert oksekød, stegt kål, diverse grønt, salsa, chili og cremefraiche 
  • Tirsdag: pasta med friske tomater, bacontern, lidt fløde, hvidkål og gulerødder i tern
  • Onsdag: kartoffel/porresuppe 
  • Torsdag: kål med karry og oksekød plus hjemmelavede fritter
  • Fredag og lørdag får min søster og ungerne en stor lækker lasagne som jeg laver klar til dem inden vi drager mod London Baby!!!

God uge alle – senere denne uge vil der komme billeder af den lækre hverdagsmad 

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udflugt til Nationalmuseet