Hvad forventer du af dig selv?

Er du typen der stræber efter at opfylde det andre forventer af dig.. Eller lever du op til det du selv forventer?

Personligt er jeg utrolig meget i mod at man stræber efter at opfylde dét andre forventer af dig! Rigtig mange stræber efter at bevise overfor andre at de kan gøre det de andre tror eller mener de kan.

Havde en snak med min tyrkiske kollega som pt er gravid med 2. Barn- og Idag sagde hun “jeg har lært af de fejl jeg lavede med min første søn jeg begår ikke samme fejl igen” og med dét mente hun, at hun ville lytte til sine egne og barnets behov – og ikke hvad andre forventer af hende.

Det handler om det at sige fra!! “Nej, jeg var ikke lyst til gæster nu” nej, jeg gider ikke stå og lave mad til jer alle sammen” eller “nej, jeg orker faktisk ikke at komme til fødselsdag”.

Høje ambitioner
I dagens Danmark har vi som mennesker i et moderne samfund utrolig høje ambitioner til os selv og andre. Og vi har det samtidig med at sammenligne os med andre.
Fx er der mange der med sukkende vejrtrækninger der kigger opgivende på mig når jeg siger at jeg Idag har pakket flyttekasser, støvsuget, vasket gulv, bagt drømmekage, vasket 2 maskiner tøj, hængt det op OG været
Timer på job. Men som jeg altid siger:
1) jeg har damp hahaha
2) mere seriøst: det er den JEG er og du skal ikke sammenligne dig med mig. For bare fordi jeg kan gennemfører en sådan liste er det ikke ensbetydende med at du kan eller skal!!!
Det meget vigtigt at vi lytter til os selv og ikke andre og at vi gør hvad vi vil og ikke gør det fordi andre gør det.

20140725-194944.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *