Nem lækker suppe med kartofler og kødboller
Dobbelt portion- 4 personer til 2 dage
3 dåser tomatpuré
3 løg
5-6 kartofler
500 gram hakket oksekød
1 æg
Fin bulgur
Bredbladet persille
Salt, peber, chili, timian, evt lidt stegte bacon tern
1,5 liter vand blandet med 1 bouillon terning
Hak 2 læg fint og svits i smør (ikke olie det samlet sig på toppen af suppen).
Tilsæt tomatpuré og svits et par minutter. Tilsæt vand/bouillon og lad det koge op.
Imens laver du kødbollerne klar (man kan med fordel lave masse med det samme og fryse ned til næste gang).
Fars: oksekød/lam eller hva man måtte ønske, en masse hakket bredbladet persille, alle de krydderier du måtte ønske og 1 revet løg samt lidt fin bulgur og 1 æg. Rør farsen og reol små kugler. Ikke store, men små det er lækrest i suppen.
Skræl og skær kartofler i små tern og tilsæt retten. Lad dem koge 10 minutter inden du tilsætter kødbollerne.
Smag retten til og server når kødet er kogt færdigt. Hvis suppen er for tyk tilsættes blot ekstra vand.
Billig og lækker ret.
Glemte at tage billede af serveringen som ser noget bedre ud end på dette billede – men godt, det smager det!
Ingen kommentarer endnu