Trendsales.dk

Dejlig weekend og et smut forbi mine kollegaer :-)

Weekenden var faktisk rigtig skøn, lørdag var vi til fødselsdag hos min far som i onsdags fyldte 57 år.. Vi fik dejlig 3retters menu som bestod af:
Bruchetta
Dyreryg – LÆKKER lækker dyreryg, med rodfrugtfad, 2 salgs salat og den absolute LÆKRESTE sovs EVER!
og lækker islagkage af browniebund og frugtsymfoni MUMS

søndag var vi så på den igen (kurmæssigt) for der skulle vi så til fødselsdag hos min faster som havde lavet lækker lækker brunch… hjemmelavet dounuts, hjemmebagte boller, ost, leverpostej, bacon, æg, pølser, pandekager, varm kakao lækker hjemmelavet juice.. puuuha.. spiste vist lige en bolle eller 2 for meget.. men da vi så tog hjem (gik derfra lidt over 2) så skiltes Kenney børnene og jeg med min far og søster på hovedebanegården og valgte at GÅ hjem – det hjalp da en smule på samvittigheden.
Så så vi håndbold , som jo ellers normalt absolut ikke interessere mig – men hold nu op, jeg sad bare og råbte og skreg haha.. SÅ synd de ikke vandt!

Idag var jeg så forbi mit arbejde 1 1/2 times tid, det var dejligt lige at se dem og sige hej – og søde gamle Marianne havde tilmed en gave til Manja hihi så den åbnes når hun kommer fra børnehave. De er super dejlige allesammen derovre.. var også lige til et lille møde med min chef ang. arbejdsopgaver og løn og hun indstiller mig til 2500 kr mere i løn om måneden samt at hun lovede mig at jeg ville få nogle flere opgaver når jeg vender tilbage… men lad os nu se – håber lidt jeg måske kan være heldig og finde et andet job pr. 1. august… sig ENDELIG til allesammen hvis i hører om noget helst indefor det private hvor lønnen er lidt h’jere :-)…
Så har Kenneys mormor været forbi mens jeg var ude, og har hængt en pose på døren med lidt til pigerne – en fin overgangsjakke til Manja og 2 par bukser, 3 par sokker og 2 bodys til Elissa 🙂
Idag skal jeg så til Zumba her om små 2 timers tid… og ellers bare slappe lidt af.
Imorgen kommer Mette Riber forbi til en lille kop te/kaffe inden hun skal på arbejde.
Onsdag står den på mødregruppe og Zumba (Piloxing er aflyst denne uge – så ØV) og så kommer Sarah musen hjem 🙂
Torsdag skal jeg ud og spise med Sarah om aftenen
Fredag skal vi alle ses hos skønne Pernille går jeg ud fra – jeg kommer i hvert fald 🙂
Lørdag tager vi en tur til Malmø hvis vejret tilllader det.. og søndag skal vi til fødselsdag hos olde Sandra.. skal over forbi en chokoladebutik fredag og se om de har noget af det der lækre Sommerbird chokolade – hu ønsker sig nemlig kun chokolade og sådan nogle ting så tror vi laver en fin lille kurv.
Nu vil jeg gå over og hente min store pige – hun spurgte imorges om jeg ik nok ville hente hende tidligt 🙂 så det gør jeg!

Go uge allesammen

Uh kan lige smække vores uge madplan afsted til evt. inspiration
Mandag: noget så “spændende” som kylling, med bagte rødbeder og salat
TIrsdag: hjemmelavet tomatsuppe
Onsdag: Svinemørbrad lavet i ovnen med bagte tomater til
torsdag: ud og spise
fredag: Fyldte auberginer med hak. svinekød og oksekød hvidløg gulerødder chili og måske en smule ris
Lørdag: en lille bøf måske og lidt lækkert tilbehør

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trendsales.dk