Dejlig weekend!

Denne weekend har stået i familiens tegn.
Igår formiddag var kenneys mormor til kaffe og halvanden times hygge inden Manja og jeg tog i teater. Da vi kom hjem stod den på madlavning og julekalender.

Idag kom olderne/bedsterne (Aage & Sandra) til lidt let frokost (fiskefileter, kogte kartofler, sild og makrel) gaveudveksling og æbleskiver og kaffe.

De skal flytte og i den forbindelse fik vi nogle super lækre kobber gryder/pander – her til aften pudsede vi dem og de er bare blevet SÅ fine

INDEN de blev pudset



Efter



Vi takker for en dejlig dag ❤️ og en ny uge går dermed igang.

I morgen kommer min farmand til
Morgenmad – altså, jeg laver kaffe og han tager morgenmad med. Så skal jeg nok lige forbi lægen med Elissa hun hoster ret slemt… ØV! Så skal de sidste småting handles, der skal gøres rent, krydres ænder og steg, Risengrød skal laves klar til risalamanden og der skal skrælles kartofler klar og lægges i vand.

Ungerne får lov at åbne gaverne fra os i morgen aften så vi for det første kan nyde at se dem åbne vores gaver plus de får rigeligt på tirsdag.

God uge alle og glædelig jul

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skatter har været på spil igen