Så smuttede den store på Koloni

Weekend

Har haft en god weekend..

Fredag hyggede vi i gården hvor vi grillede burgere med min søster – MUMS de blev så gode!
Og efterfølgende grillede ungerne i gården skumfiduser.. Stefan og Claus (skats venner) kom forbi efter maden og vi sluttede aftenen af ved 23 tiden.

Lørdag fik jeg ordnet det sidste af Sarahs kage og så hyggede vi bare hele dagen indtil jeg skulle til fødselsdag hos Sarah hvor vi hyggede med frugt, grønt, musik, quiz og kage.

Jeg var hjemme 23:30 hvor skat og Nikolai fra opgangen spillede playstation og jeg spiste rester af deres sushi 🙂 inden jeg hoppede i seng.

Søndag vågnede vi tidligt og gik en formiddagstur.. Kl 11:30-16 gik Manja ned til Nikolai og Anna i stueetagen hvor hun var hele dagen til hygge. De lavede is, var ude og rulle, spillede bold og downloade spil til Annas telefon hahaha. Manja formåede at få hende til at downloade 44 spil eller noget i den retning hahaha!!! Men hun havde en vidunderlig dag!

Så var vi lidt på legepladsen og ellers hyggede vi bare og gik roligt i seng allesammen
🙂

Elissa med ude og handle

Fødselsdag

Ordnede ungernes værelse i går

Lavede fritter

using BlogPress from my iPhone

3

  • Anna

    Virkelig fin beskrivelse af Manjas eftermiddag nede hos os! Det var så hyggeligt at have hende på besøg, og hun (og Elisa) er meget velkommen igen 😀 Også selvom det betyder at min Iphone er fyldt med børnespil ;)Knus fra stuen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Det skal hun være velkommen til, så håber jeg vi er hjemme 😀 Husk at vores tilbud stadig står ved magt; hvis i har brug for et par timers ro fra det hele enten på en hverdag eller weekend, så hiv fat i os og send de to søde damer ned i stuen :)Men vi er også friske på lidt voksentid hvis det er, den der cocktail lød jo virkelig som et besøg værd! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så smuttede den store på Koloni