Mindstemullergøjen skal have briller 

Har pludselig slet ikke lysten til slik! 

Folk der kender mig finder ovenstående sætning helt forkert! Ikke lyst til slik?!?!?

Men jo, den er god nok, jeg har ikke lyst/behov for slik og har ikke haft det siden starten af december. Før var ting med sukker (især marabou) konstant på min hjerne og jeg spiste snildt en eller anden form for sukker 3-4 gange om ugen! Nu har jeg slet ikke lyst! Nu vil jeg hellere have en god ost på et stykke groft knækbrød .. Hva sker der for det❓(Her er det en lækker old aged Gouda – mums!)

  
Det gik op for mig da jeg forleden var i bland selv slik biksen fordi jeg havde lovet ungerne, at klarede de den super duper hos øjenlægen – så ville vi gå derind bagefter (den lå lige ved siden af).. Normalt havde jeg selv rystet en pose klar derinde og en skovl klar-parat.. Men det interessede mig ingen måde! Jeg rørte ikke engang et stykke af ungernes!! Jeg synes det er mærkeligt, at en “sukker-junkie” som mig pludselig ikke gider spise sukker.. Jeg vil egentlig hellere ha “lørdags-sushi” haha… 

  
Har du prøvet at gå fra at spise noget rigtig meget til ikke at skænke det en tanke? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindstemullergøjen skal have briller