Hjælper dine børn i køkkenet? 

Mindstemullergøjen skal have briller 

Da vi var til 5 års undersøgelse med mindstemusen for et par måneder siden, konstaterede hun, at Elissas ene øje så markant dårligere med det ene øje, hvorfor vi fik bestilt tid hos en børne-specialist øjenlæge. 

Der var vi i torsdags og dommen blev hurtig klar: “der er tale om en lille brille”. Musen er på det ene øje langsynet med et tal på 2,35. Vi skal derop d 4. Februar igen hvor hun inden, skal have øjendråber der gør øjet afslappet, for at få målt synet en gang til.

Vi havde, heldigvis, inden øjenlægebesøget, snakket senariet igennem med hende og hun var derfor helt afklaret omkring situationen med briller. Øjenlægen mente det kun vil være for en tid og er synet ikke blevet bedre skal der også prøves med en klap.

Vi brugte derfor torsdag aften på at se på briller og det fede er at hun synes rigtig mange er virkelig flotte – så det blir intet problem ☺️ det er jo dag også mega in med briller og vi lever heldigvis i en tid hvor det er ok ikke at se ud som alle andre!

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælper dine børn i køkkenet?