Kost

Det handler om forberedelse hvis man ikke skal falde i!

Morgenmad:
Jeg har ikke den vilde appetit om morgenen – så morgenmad kommer til at bestå af fuldkornsknækbrød med fx primadonna ost, frugt/grønt eller smoothies. Smoothies kan i princippet laves aftenen i forvejen og så lige røres i om morgenen og knækbrød med ost tager 2 minutter at lave.

Frokost:

Jeg starter på arbejde igen på torsdag efter en skøn og lang juleferie og skal derfor til at have madpakke med.. Nok mest for ikke at lade mig friste af kantinens rigtig lækre mad som egentlig er 80 procent sund MEN der er altid noget lækkert i form af lækre kartofler, pastaretter eller andet.

Jeg har ikke planer om at fjerne alle kulhydrater fra min kost absolut ikke MEN jeg har planer om at mindske indtagelsen af dem!

Derfor skal jeg i morgen og onsdag forberede frokost til denne og næste uge i form af kerneboller uden mel til fx en lækker tunmoussesandwich på skyr med avokadocreme og grønt fyld og så fuldkornsboller lavet på fuldkornsmel og cultura for at give det en blødhed til fx en lækker kyllingesandwich med fedtfattig karrydressing.

Derudover kommer min frokost til at består af forskellige slags salater med kylling, svinemørbrad og laks eller fx fiskefrikadeller med en kernebolle og grøntsager til eller en lækker frikadelle med tomatsalat til.

Meget af det er jo nemt.. Jeg forbereder hver søndag hvad jeg skal spise til frokost den kommende uge.
Den ene uge laver jeg måske frikadeller og damper kylling så bliver det dét jeg spiser den kommende uge men på forskellige måder.

Har derudover tænkt mig, i starten, at spise suppe 1 gang om ugen til frokost med grøntsagsstænger til. Om det bliver en hurtig Knorr Koppen eller om jeg laver den selv, bliver nok lidt forskelligt.

Af snacks bliver det:
Tynde skiver frugt, skyr med bær i, gulerødder, tomater, lidt mandler osv.

Aftensmad:
Her bliver det normal sund hverdagsmad bare i mindre portioner.

Jeg er virkelig motiveret denne gang til at komme i gang og ligge mine vaner lidt om.

Dog skal der også være plads til hygge og skal jeg ud og spise vil jeg spise det jeg kan lide bare ikke meget! og man behøver heller ikke 200 gram bland selv slik i biografen men kan nøjes med blandede nødder og lidt lakridser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kost