Budapest - jeg er forelsket! 

Campingtur nærmer sig.. og tanker om livet

… og det skulle det gode vejr også meget gerne! Det siger vejrsiderne  det satser vi på.😆

FOR, om halvanden uges tid drager vi på tur mod Feddet ved Faxe. Der skal vi være i 6 dage med vores telte, pavilion, grill og campingbord og der er også  købt billetter til Knutenborg Safaripark spm ligger ca 1 time derfra. Det bliver SÅ dejligt at komme væk fra det hele! Og samtidig er det en billig(ere) måde at holde ferie på. Vi trænger til ferie oven på en masse arbejde… vi har begge arbejdet meget den sidste tid så det er tiltrængt at få hyggetid med ungerne og hinanden.

Dog har det sidste år samtidig været et år hvor vi har tilladt os at tage små swip ture i ny og næ – det skal der satme også være plads til i en travl hverdag med 2 børn og fuldtidsjobs. Vi synes også børnene skal have nogle forskellige oplevelser inden de bliver for store til ikke at gide med og samtidig vil Kenney og jeg også gerne have enkelte weekender om året hvor vi blot er os 2 for at pleje ægteskabet.. det er nogle vigtige faktorer. Og med den alder vi har (unge) kommer vi først på pension når vi er meget gamle… så hvorfor vente med at nyde livet?!? Jeg ELSKER at vi kan give vores børn nogle rigtig sjove ture.. og gøre så de ikke mangler noget som helst. Give dem en masse oplevelser vi måske ikke selv fik så mange af som børn. 

Nå.. men her er lidt gamle billeder fra ture på Feddet. Vi glæder os til 3. År på Feddet! Næste år står den på bilferie til Italien 😆 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budapest - jeg er forelsket!