Lørdag

Manjas vaccine og Elissas besøg hos tandlægen

i lørdags da jeg skrev, glemte jeg da lige at fortælle om Manjas tur til 5 års undersøgelse.

Lægen startede ud med at skulle se hvor hun sådan aldersmæssigt ligger – så hun gav hende et stykke papir og en blyant og bad hende tegne. Manja skrev sit navn, lavede en sol, hjerter, krydser og en sky… så skulle hun hoppe på et ben – hvilket hun også klarede og samtidig fortalte at hun altså var rigtig god til hullahop og kunne bruge 3 på en gang!

Så blev synet tjekket – lægens udtalelse “Du har jo Falkeblik Manja”! hun var super dygtig.

så blev hun målt og vejet:
115 høj og 18,2 kg tung.

Tallene blev smækket ind på en kurve – højdemæssigt er hun højere end gennemsnittet og vægtmæssigt lå hun helt perfekt.

SÅ skulle hun stikkes!! Hun fik et chok og rev armen til sig da lægen stak – så hun måtte stikkes på ny, Hun græd lidt men ikke være end at 2 flotte sommerfugle hårspænder fra lægen fik det stoppet 🙂

Alt i alt syntes hun at Manja var langt fremme og i super form – ingen indvendinger der.

Elissa var så til tandlægen idag – der kunne desværre ikke blevet slebet på tanden – men alle de andre tænder blev tjekket og umiddelbart er der ikke sket noget, så det er jo godt.
Dog kan vi jo først se det når den nye tand kommer om en 4 års tid.

så har jeg onlineshoppet lidt idag på HM’s hjemmeside.
fik 9 ting for 455 kr!

de ting der er her 4 nederdele, 1 top, 1 halskæde, et par strømpebukser en makeuppung og en kjole

Nå, nu vil jeg nyde roen mens Elissa sover… vi tog ud og handlede efter vi havde været hos tandlægen – vi handlede bare 6 liter øko mælk – til jer der ikke ved det, så har Superbest 3 liter økologisk mælk fra Arla til 20 kr HVER mandag… så købte vi pastaskruer til madpakke, pesto, 3 ds. tun, 10 stykker frugt og ja.. det var vidst det 🙂 hun faldt selvfølgelig i søvn i klapvognen 5 minutter inden vi var hjemme.. så måtte vække hende for de er igang med at renovere hele gården – hvilket selvfølgelig også gør at vi ikke kan være i gården til fødseldagen 🙁 men sådan er det.. s slipper vi også for at skulle slæbe ting op og ned.
Kenney skal over med Materialer til Rasmus idag efter arbejde og så går han vidst igang imorgen… og efter denne opgave har han fået en anden hvor der er en der skal have ordnet toilet og altan loft..  så ja.. meget kommer vi ikke til at se til hinanden 🙁
Vi sad også og kiggede på afbudsrejser til Tyrkiet igår… vi rejser med ungerne i august .. omkring d. 16-17. august.. bare en uge.. vi kan komme afsted for omkring 6500 med all inklusive, 3 stjernet hotel, forsikringer mad på fly osv. så det er sgu billigt! Så længe der er en børnepool og ikke langt til stranden så er det sgu fint!
ha en dejlig dag allesammen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag