Hejsa fra hverdagen

Manja 4 år, Elissas vuggestue og glemte begivenheder

Først, sidst jeg skrev kunne jeg overhovedet ikke huske hvad vi havde lavet, men det kan jeg nu (eller dagen efter kunne jeg) men fredag d. 20. havde Kenney jo fri, så vi var ude og gå en lang tur… vi sluttede af i HTøst ovre bag jagtvejen skole parken hvor der er en dejlig legeplads og et lille bålsted hvor Kenney og Manja lavede bål.. Det var bare en SUPER dejlig dag!

I torsdags, d. 26. var vi til Saschas fødselsdag… Manja var møgtræt da vi kl. 21 sad i bussen på vej hjem hihi det var så sødt!

Dagen efter var det jo så hendes fødselsdag, vi vækkede hende kl 6.30 med fødselsdagssang, dét faldt bestemt ikke i go jord! “Gå uuuud, jeg sover” Hihi men et kvarter efter kaldte hun og spurgte om hun måtte komme ud og åbne gaver hihi… hun blev rigtig glad for gaverne selvom hun desværre havde fået den ene af tingene dagen før så hun sagde “den har jeg allerede fået mor” hehe.. ja… Ponyerne skulle en tur med i børnehave hvor Manja havde fået vindruer og gulerodsmuffins med til uddeling..
Aftenen forløb også rigtig godt, hun fik sin livret og faldt efterfølgende i søvn inde på sofaen haha… men så vækk

ede vi hende kl 19 med lagkage og fødselsdagssang samt en times Disney Sjov så kunne hun heller ikke mere!
Søndag stod den på “prinsessefødselsdag” puuuuha en larm, de fleste billeder ligger desværre på mit kamera så må lige vente lidt med at få lagt billeder ind.. de larmede MØG meget – tak fordi du holdt ud sammen med mig Mus! men de hyggede sig og det var det vigtigeste!
I fredags fik vi også brev fra pladsanvisningen, Elissa har pr. d. 15. fået plads ovre i Dronning Louises Asyl JUHUUUUUU ..men hun blir i Kålormen til og med næste uge, for hun kan lige så godt lære det at jeg går fra hende, pædagogerne i Dronning Louises Asyl kender hun allerede så det blir intet problem.. havde vi vidst at hun ville få plads så hurtigt havde vi jo ik sagt ja til pladsen i Kålormen, men lederen Eva har hele tiden sagt at der først blev plads omkring september.. men de har for vores skyld rykket en af de “store” drenge fra vuggestuen, ned på småbørnsstuen så Elissa kunne få plads 🙂 sødt ik.
Idag skal jeg til Body Pump, imorgen skal jeg have ordnet hår, torsdag skal vi til Peters Fødselsdag, fredag skal vi slappe af, lørdag skal Kenney spille kamp, (må lige rose ham, han er topscore på sit hold, 17 mål i 8 kampe) søndag står den på fødselsdag for Manjamusen – skal lige ha skrevet rundt at vi rykker indenfor det andet er simpelthen for besværligt, med at skulle bære op og ned i haven,.. så kan vi altid gå ned når vi har spist…
Go ugen allesammen 🙂
Knus herfra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hejsa fra hverdagen