Slankekur, træning og en masse i vente :-)

Hejsa fra hverdagen

Hvad er der sket siden sidst jeg skrev?

åh må begynde at skrive ned synes jeg har glemt hvad jeg har lavet… noget jeg ikke har glemt er lørdag.. først var vi til hyggelig fødselsdag hos Louise med dejlig mad.. og så festede vi om aftenen, det var rigtig hyggeligt vi var en masse mennesker og der blev sunget drukket drinks og danset til den helt store guldmedalje. Kl. lidt over 4 smed vi folk ud, selvom man hygger sig så skal vi hele tiden ha i baghovedet at ungerne altså kommer hjem dagen efter 🙂 da de så kom hjem søndag, gik vi en dejlig lang tur (efter oprydning af hjemmet) og så stod den på hjemmelavet burger om aftenen.
I mandags startede lille Elissa så i vuggestue, eller altså, vi var der 20 minutter 🙂 Igår havde Kenney fri pga. vejret så han var med i vuggestuen, igen igår var vi der blot 20 minutter. idag derimod, skulle jeg gå en halv time … Uh, beder i mig forlade min micro lillebitte pige… Elissa var “heldigvis” ligeglad med at jeg gik, så imorgen skal jeg aflevere hende kl 9-10 hvor hun så skal være der alene… fredag skal jeg så aflevere hende fra 9-10.30…
Og fredag er det jo MANJAS FØDSELSDAG vores store pige bliver 4 år… fik lige købt det sidste af hendes gave idag, hun ønskede sig nye Hello Kitty gummiesko, så det har jeg købt 🙂 derudover får hun en kjole, hårpynt og 2 sæt My Little Pony.. vi vækker hende med fødselsdagssang inden Kenney tager ud af døren hvor hun også får lov at åbne 2 af gaverne… når hun kommer hjem skal hun være med til at lave hendes yndlingsret : Spaghetti med kødsovs 🙂 og så skal hun også være med til at lave lagkagen… så står den på hygge og åbning af de sidste gaver og så Disney Sjov 🙂 og så bliver hun jo allerede fejret af veninderne søndag og igen d. 5. juni.
Fik også rykket Manjas 4 års vaccination og børneundersøgelse til d. 7. så når Elissa lige at blive kørt helt ind..
hvordan går kuren? Hmm hvilken kur haha.. ej, efter i lørdags er den ikke gået så godt, men vi starter op igen idag.. men nu når Elissa er kørt ind vil jeg få trænet om formiddagen (sorry muuuuus) men det gør at der kommer lidt mere luft i hverdagen, for som det ser ud nu så spiller kenney fodbold mandag jeg træner tirsdag jeg træner torsdag og han spiller fodbold fredag… så mens jeg stadig er på barsel træner jeg primært om formiddagen…
Nå, nu er elissa endelig faldet i søvn, så jeg vil få gjort rent.
God uge

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slankekur, træning og en masse i vente :-)