Accesories

Motiver dig selv! Vær oplagt! Vær DIG! (Premade indlæg)

Motivation er en Vigtig factor i alles liv! Er du ikke motiveret til at have det godt føler ingen andre at du er det!

Ser du træt ud og føler dig træt- er det dét folk lægger mærke til!

Virker du uoplagt er det dét folk tror du er!

De ved ikke om du er stresset på jobbet, de ved ikke om du er gået fra kæresten, de ved ikke om det hele er noget lort – derfor:
Sig det! Lad være med at være flov over at det ikke går strygene pt! Ingen har det flyvende hele tiden!

Fortalte min søster at jeg syntes hun så uoplagt og umotiveret ud og at det gav mig dårlige tanker. Så siger hun “ellers er det fordi du altid udstråler at du er overskudsagtig” og ja det har hun nok ret i – men ved at udstråle overskud udstråler man hvem man er eller i hvertfald gerne vil være! Uden måske at være mega overskudsagtig!

Første gangs indtryk er alt – så vis dig så ofte du kan, fra din allerbedste side!
Lad være med at ligne en hængt kat bare fordi du slapper af – man kan godt emme af overskud selvom man har joggingtøj på og knold i håret!!

Jeg er tit super super træt! Og siger det også hellere end gerne højt – rigtig højt! for det hele kan være super hårdt til tider! Men lad være med at bebrejde arbejdet, kæresten, uddannelsen, familien og venner – FOR; du vælger helt selv tempoet!
Du vælger selv hvor mange arrangementer du siger ja til, hvor mange aftaler du laver, hvor mange ekstra timer du smider på jobbet – KUN dig! Ingen andre!

Så motiver dig selv! Når du kigger i spejlet skal du tænke at det bliver en god dag, at du vil se lidt ekstra godt ud og at du vil lave lidt ekstra lækker mad- hvorfor?
Fordi det er sundt at have den gode energi med sig!

Hvordan motiveret du dig selv?

20140414-175655.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Accesories