Lækkerier fra H&M

Det ideelle familieliv

Sidder og tænker lidt… Hvorfor er der så mange der har en idé om at det ideelle familieliv er massere penge, hus, stor bil osv? Hvad giver dét dine børn (andet end økonomisk sikkerhed)? Er det dét vi skal vægte højest?

Kender nogen og hører om mange der ser det som dét man skal.. Men hvorfor?

Nu vi tilbage til det med at vi skal flytte – her siger mange når man siger man skal flytte: “hvor mange flere værelser får i så”? Og når man så fortæller at man faktisk får mindre plads ser de helt forkerte ud i hovedet og siger “hvorfor“?

Vi som familie vægter det at være sammen som det vigtigste! Så er det ikke hvad vi køre rundt i af bil, hvor mange værelser vi har som står urørte hen fordi vi faktisk ikke skal bruge dem, ikke hvad mærke af tøj vi går i eller hvad vi spiser af mad, NEJ…

Vi synes det der er vigtigst er at give vores børn en dejlig og god barndom, give dem tryghed og kærlighed! Så kan det godt være at de pt ikke skal have hver deres værelse men de får til gengæld rigtig meget natur og de får mere nærværende forældre fordi vi kan være mere sammen i de rum
Vi har.

Hvad er det ideelle familieliv? Det er der mange meninger og holdninger om. Rigtig mange synes man skal bo i det der hus- men HVORFOR? Hvorfor skal man binde sig til et hus til flere millioner – så skal det være fordi det er et sted man hele tiden vil være .. Men det vil vi ikke! Vi ikke så meget inde det meste af året, der skal ske noget og det skal ikke være foran pejsen, nej.. Det skal være ude i det fri!

Er sine børn glade? Ja? Så er det da det der skal tælle..
Det er ikke hvor mange penge mor og far tjener.. Hvis mor og far skulle tjene KASSEN ville det betyde at vi skulle arbejde dobbelt så meget og på alle tider af døgnet.. Men er vi der så for vores børn når de skal pustes på knæet? Når de taber deres første tand eller når de får den første kærestesorger? Nej! Og det er dét vi synes er det der skal vægte højeste – dét at man kan være der for sine børn og være nærværende!

For at slå det fast skal man som
Familie sammen finde ud af hvad man har af fremtidsplaner og dermed skabe trygge og rare rammer for sig selv og sine børn. Man skal ikke gøre som alle de andre! man skal gøre set man synes er vigtigt og dejligt og ikke noget som vi som samfund pisker op… Har jeg ret?

Hvad er dit syn på det ideelle familieliv? Eller bare det ideelle liv der er realistisk?

Er det her lykken?

20140322-095109.jpg

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier fra H&M