Lækker lørdags-pizza opskrift
Det der med at bestille pizza (eller mad udefra generelt) er noget jeg ikke er særlig vildt med tanken om! Jo lidt thai eller sushi men ikke ting jeg selv kan lave… Og lave bedre hvis jeg selv skal sige det.
Her er opskriften på lækker pizza der bliver endnu bedre hvis man laver den dagen før (så bliver den nemlig lækker sprød).
Dej (til 2 tynde pizzaer)
- 10 gram gær
- 1 spsk salt
- Ca 3 dl vand
- Lidt sukker
- Godt med god olivenolie
- Øko hvedemel til dejen er lækker
Bland det hele og lad hæve 30-40 minutter. Del dejen i 2 og rul dem tynde. Varm ovnen godt op men den udrullede dejen bare står og hviler.
Lav tomatsovsen klar – den kan laves på den hurtige måde med 1 dåse øko hakkede tomater der lige blandes op med lidt lækre krydderier eller du kan koge tomater og mose.
Af fyld er der her brugt:
- Tørret bondeskinke
- Friske tomater – her dadeltomater
- Bacon tern
- 2 pk frisk mozzarella
Bag pizzaen i 30 militæret dagen før og giv den så 15 minutter dagen efter inden servering – husk at pensle kanterne.
Ingen kommentarer endnu