Om bloggen:

Bloggen handlede indtil forleden om at få en hverdag som travl moderne dansk familie, til at hænge sammen. Den handler om et forældrepar der i en alder lidt tidligere end gennemsnittet, fik børn.

Den handlede om op og nedture, om at få alt til at gå op i en højere enhed i en hverdag præget af fuldtidsarbejde, uddannelse, børn, familie, venner, træning og om et 2014 der bliver præget af flytning.

 

Nu har jeg valgt at fokusere på 80 % mad indlæg og 20 % familieliv.

Jeg elsker at lave mad og expementere med forskellige retter og ingredienser.

Om mig:

Jeg er en 28 årlig kvinde der er født og opvokset på Nørrebro. I år (2014) har vi taget skridtet og solgt vores lejlighed og  i stedet flyttet til en dejlig lejlighed på Amager med stranden som nabo.

Jeg er gift med min mand Kenney siden 2009 (har været sammen i 12 år) og sammen har vi 2 dejlige tøser; Manja på 7 år og Elissa på 4 år. De 3 personer betyder ALT for mig!

Derudover har jeg et fuldtidsarbejde som kontorfuldmægtig i Finanstilsynet og er igang med en videreuddannelse ved siden af mit arbejde som jeg startede med i 2013 og er færdig med i slutingen af 2015.

Slutteligvis har jeg en stor passion for sund og lækker madlavning.

Håber i vil nyde at læse min blog – en blog der i princippet har eksisteret siden 2010 men på en anden side – så de indlæg finder i også her.