Endnu en dag på barsel - og strenge ordre fra min kære mand...

Onsdag skønne onsdag…

Kl. er 11.30 – er næsten lige kommet hjem.. Der måtte ske noget… så da jeg havde afleveret min skønne prinsesse i børnehaven kl. lidt i 9 gik jeg hjem, sad 10 minutters tid og så kørte jeg i Frederiksberg centret – skulle købe gave til min søster som jeg af gode grunde ikke kan skrive hvad er herinde 🙂

MEN, der røg selvfølgelig 1000 andre ting i “kurven” først var jeg i Føtex hvor jeg handlede ind til aftensmad vi skal have stegte oksekødstrimler som bliver stegt med olie, chili, hvidløg, løg, pinjekerner, gulerodstern, kogt ris og helt små kartoffeltern.. til det laver jeg hjemmelavet Naan brød med hvidløg og koriander og så en god salat. Nå, men udover madvarer fik jeg købt lidt tøj til mine piger: til Manja: 2 nederdele 2 bluser og et par leggings. og til Elissa 3 par strømpebukser. og så fik jeg købt STØVSUGERPOSER juhuuu.. endelig fandt jeg et sted der havde de rigtige.. (har også kun været 1-2.. mange måneder om det haha – en lille intern ting vi har herhjemme… tror vi har været 6 mdr om at få købt nye poser…)
Nå, men gad ikke allerede tage hjem efter min Føtex tur – så gik op i Pieces og købte Nanas gave og så i HM hvor jeg købte et par nye sko til Manja samt 1 par leggings til hende også og så fandt jeg de sødeste små lyserødstribede sokker/sutsko til Elissa..
Og jeg stoppede ikke dér.. ville forkæle min store pige – så smuttede også lige i BR og købte et par prinsesse “glassko” og sådan en diadem.. så når hun kommer hjem fra Hilda får hun sin gave og er sikker på hun blir så glad.
Nå, men som straf for at jeg ikke bare blev hjemme og slappede af har jeg så ondt – IGEN! Hvor er det press altså.. men ok, vil gerne have hende ud så det er nok meget smart at bevæge mig lidt 🙂
Nu vil jeg gå ud og lave dej til mit Naan brød og så skal jeg lige støvsuge.. Manja formodede nemlig at tømme sine sko fuld af sand ud på gulvtæppet i gangen inden vi skulle ud af døren…
Nå ja, og så kl. 1-2 stykker i nat råber Manja inde fra værelset: “Moar moar skynd dig” jeg flyver op og ud af sengen og glemmer fuldstændig denne her gigantiske mave jeg render rundt med – så står Manja ude på gulvet og ser helt skræmt ud og jeg spørger hvad det er der er galt “mor, der er en slange” Nej Manja det er der altså ikke”Jo – og den er meget grøn og meget større end en regnorm.. og den bed mig lige her (hun pegede på sin kind) og så begyndte hun bare at ryste og græde – hold op det var synd! Jeg puttede hende igen og nussede hende 5 minutter inden hun faldt i søvn igen. Så i morges mens Kenney larmede rundt og gjorde sig klar til at køre på arbejde så råber hun inde fra værelset i søvne: Jeg gider ikke lege mere altså!
Den unge har så meget fantasi det er så sjovt.
Nå, vil lige lave lidt mere og så snuppe mig en lille lur 🙂
Kram fra mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en dag på barsel - og strenge ordre fra min kære mand...