Manja og far i svømmehal...

Weekend – endelig

Det har godt nok været en lang uge -Er virkelig nød til at lærer ikke at lave aftaler HVER dag hehe.. og alligevel har jeg gentaget det i næste uge (mandag skulle jeg har været forbi mit arbejde-men der kommer en varmemand der skal tjekke varmemålere og han kommer på et så latterligt tidspunkt som MELLEM 8-13!) tirsdag skal jeg hjem til skønne Pernille onsdag mødregruppe, torsdag hjem og se Kamillas nye crip og fredag .. uh, der skal jeg faktisk ikke noget og det vil jeg holde fast i… jo skal lige hjælpe min far med at gøre rent og gøre klar til hans fødselsdag som han holder om lørdagen.

I torsdags var jeg ude og shoppe lidt med Pernille, helt spontant, det viste sig at hun skulle derover og jeg havde tænkt mig at tage derover så vi mødtes derovre… fik købt 2 par cowboyleggings hos Pieces.. DE UDGÅR! Hva er det nu for et mærkeligt påfund.. så måtte lige ha’ 2 par og det samme måtte Pernille… og købte så også 4 bluser og et sæt undertøj.
Så har jeg lige bestilt bord til Restaurant Nyu Sakuraen japansk én på H.C.Ørsteds vej.. vi fik et gavekort på 300 kr. som Kenneys mormor havde vundet i lokalavisen 🙂 Så det skal vi på tirsdag hvor skønne moster Nana kommer og holder øje med ungerne… det er blandet med suschi som jeg er blevet bedt om at lære at kunne li, og så forskellige japanske specialiteter..
Så har jeg også lige booket slotsophold! På Saunte Slot i Hornbæk til 19. marts 🙂 Fra lørdag til søndag.. men hold u fast.. ungerne blir’ både passet fredag OG lørdag så vi har en hel fri weekend… Elissa hos Nana Manja hos farmor 🙂 GLÆDER os selvom der selvfølgelig er en god sjat tid til men så er der noget at se frem til.. det er SÅ tiltrængt at have hinanden alene en hel weekend!

Opholdet er fra kl. 14 med eftermiddagskaffe,the, kage så er der vinsmagning i deres vinkælder kl. 16 og rundtur for at se slottes “spøgelser”.. så kan man selv gå rundt i området .. så er det med lækkert soveværelse… 3 retters middag og morgenmad.. GLÆDER os!
Idag skal vi til min mormors 75 års fødselsdag.. eller mig og Elissa.. Manja er vågnet op med 39.8 i feber 🙁 så Keney bliver hjemme med hende med mindre hun får det bedre i løbet af dagen det er først kl 19 nemlig….
Igår var jeg sammen med Louise hun kom herhjem til lidt hygge og så var jeg i Frederiksberg Centret med Nana hun skulle lige kigge lidt og så lejede jeg film med hjem til mig og Kenney..
SKØNT Elissa er begyndt at falde tidligt i søvn og idag vågnede hun først kl. 7.45 og faldt i søvn kl. 19.30 så det er bare PRAGTFULDT – måske det er fordi hun er begyndt at få grød 2 gange om dagen så det mætter hende mere…
Nå, men god weekend til jer alle.
Knus herfra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Manja og far i svømmehal...