En tand på vej og SMAK ned af trappen

SKIDE FC Barcelona udebane trøje

Kenney og jeg gav jo Kenneys ven Staub FC barcelonas nye udebanetrøje i fødselsdagsgave – eller, han fik den på et stykke papir da den på dét tidspunkt endnu ikke var kommet i butikkerne.
I torsdags skulle de så komme og igår tog jeg med Nana ind til byen for at købe den i den SportsMaster Kenney havde været inde i ugen før og hører – men NIKS -INGEN trøje der, jo med lange ærmer og korte ærmer til børn…. så i Sportsman – NIKS kun til børn… så hører Pia Nanas veninde om de havde dne i hendes sportsmaster – niks KUN til børn…

så ringede jeg rundt idag til 3 sportsmastere og Intersport – i sportsmaster ville de først få den om 2 uger men de havde den til børn… i Intersport satsede han på at få i næste uge… men rådede mig til at ringe til UNIsport inde på Vesterbrogade 4 – GUD tænkte jeg, troede den butik var borte for længst… ringede så derind og jeg snakker med “Steffen” så fortæller mig at JEPS de har 9 tilbage men KUN i str. L – jamen det er perfekt siger jeg så – det er præcis det jeg skal bruge..

Jeg cykler så derind – kommer derind svedig og klam fordi det er så møg varmt at cykle så hurtigt som jeg lige gjorde idag 🙂 Jeg kommer op til kassen og siger “Fc Barcelonas udebane trøje i large” “I LARGE” udbryder denne unge fyr så “Den har vi ikke kun XL og S” jamen jeg blev fortalt at i havde 9 tilbage – han gik ned og snakkede med Steffen – og det viste så at deres halløj der styrer deres elektroniske lager har tastet forkert og trykker L istedet for XL – SÅ INGEN trøje endnu..
han satsede på de fik dem på mandag – jaja sikkert…..
Nå, men cyklede så lige hen til min skattermus som arbejde inde hos jøderne haha – inde i Synagone inde i Krystalgade.. og så var Nana inde og shoppe så mødtes med hende og vi fulgtes hjem…
Så har jeg hentet pakke på posthuset – for Manjas værelse skal jo males hvidt og der skal blomster på hele den ene væg – nogle af dem er kommet mangler lige et til ark sorte og et ark i sart lyserød… se lige bort fra de der multiblomser i baggrunden 🙂 det er mine bukser haha..

Kenney skal arbejde til sent idag så Nana kommer herop og spiser med pigerne og jeg – vi henter dem sammen her kl 15.30 og går så lidt på legepladsen – har lavet maden klar vi skal bare ha spaghetti med kødsovs- sovsen lavede jeg i formiddags 🙂
God uge allesammen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tand på vej og SMAK ned af trappen