Julen står for døren.. 173 dage til afgang med Gran Canaria

Nu det mandag igen og nu det mandag igen og ugen vare helt til søndag..

eller noget…
Velkommen tilbage fra weekend allesammen!

Så sluttede endnu en weekend – men det har heldigvis været en ”laaaang” weekend så det er skønt.

Fredag var Kenney lige få timer på arbejde og kom så hjem med Mac-D mad kl. 17.20 🙂 Dejlig nem aftensmad haha… Manja lagde sig efterfølgende ind i vores seng og så tegnefilm og faldt kort tid efter i søvn hvilket betød at hun jo gik glip af Disney Sjov og pandekager og da hun så kl 23 (hvor hun stadig lå i vores seng) vågnede og græd ”MOOOAR i har ikke vækket mig til Disney Sjov” måtte jeg jo forklare at hun ikke var til at få liv i – og det var hun virkelig ikke. Når Manja først sover – Så SOVER hun! Der ikke noget at snakke om dér haha…

Lørdag stod vi op og var ude af døren kl. 10.30 – Kurs: SPIES! Formål: BETALE REJSE! Wuhuuuu…
Inden vi nåede Spies gjorde vi dog stop ved det STORE juletræ der stod ude foran Palads som Manja virkelig syntes var vildt! Og tiggede derefter om at få et på sit værelse.. ”Arrrh, det går nok ikke lille Manja”..
Så kom vi over til Spies, og sad lige lidt og kiggede i deres katalog inden vi gik op og lagde de 10.000 af de 11.700 kr. (resten bliver betalt i dag 🙂 ).. What a feeling at få kvitteringen fint lagt ind i en ”god rejse”-folder wuhuuuu ”kun” 170 dage til afgang!!!!

Så gik vi en tur igennem det mega-overfyldte-folk-der-ikke-fjerner-sig- STRØG! Det holdt vi ikke længe til og drejede af til venstre et sted og tog en roligere vej.. Så gik vi hjem og hyggede med pandekager og is inden den stod på max dovneri i sofaen!

I går hentede Kenney morgenmad og efter lidt søndagshygge stod den på løbetur til MOI.. inden Kenney snuppede 1 times CrossFit .. mens han var væk og pigerne legede gjorde jeg rent og da han kom hjem lavede vi dejlig smørrebrød til frokost (Kenneys ser altid bedre ud end mit men jeg kan ikke lide alt det der pynt man kan putte på)
Så gik mig og Manja en tur i Fakta hvor Manja var ved at blæse væk! Haha.. Hun synes det var hylende morsomt! Da vi kom hjem pyntede mig og Manja – vi hang de flotte ”snefnug” op som jeg fik af Pernille sidste lørdag samt fik sat nisse rundt omkring 🙂 Så er december skudt igang!

Meningen var at vi skulle ned i gården kl 17.00 til julehygge MEN – kl. 16.30 gik vi en tur i Fakta for at købe fyrfadslys men det var jo voldsomt med regn og storm så hurtigt hjem igen.. Folk dukkede dog trofast op til julearrangementet nede i gården hvor der er juleorkester julemand og juletræ samt æbleskiver glögg osv. men pigerne græd jo da vi skulle i Fakta så at skulle derned og stå 1 time – nej tak! Så Manja og jeg lavede pebernødder og smed nogle æbleskiver i ovnen mens vi grinede lidt af dem der var i gården , for først fløj orkesterets noder væk og efterfølgende var det juletræets tur til at mærke stormen som gjorde at det væltede …

Da pigerne sov, lagde vi os på gulvet og så ”Julefrokosten” på TV2 inden det var nat nat tid…

I dag er jeg desværre alene på pinden – Bente er – til en forandring – på kursus, og Camilla (elev) mistede sin farmor i går så hun er hjemme. Men det er nu meget rart at være alene en gang imellem – især Camilla snakker VIRKELIG VIRKELIG meget! Så egentlig meget rart med lidt arbejdsro.

Vi er også nået til en beslutning omkring vores nytårsaften! Vi holder det hjemme med vores dejlige piger og så Claus, Gitte & Carmen.. Vi har besluttet at vi gerne vil fejre nytår med vores børn fremadrettet – det er da også det mest naturlige egentlig… Nytårsaften er jo egentlig bare en opreklameret dag der gør at vi skal bruge en masse penge på nyt kluns, dyr champagne og kransekage!
I år står den på børnedrinks til Manja & Carmen en tur i gården og smide knaldperler, tænde stjernekastere og mon ikke farmand fyre en raket af…
Maden kommer til at bestå af:

Lakseroulade til forret (skal lige have din opskrift Nillemus!!)

Lækre bøffer- nok American Ribeye steakes – til hovedret med en kantarel/bacon sauce, rustikke pandestegte gulerødder, hjemmelavet tykke pomfritter salat og hjemmebagt brød + en salat

Og til dessert skal vi have et stort glas med chokolademousse (en blanding af mørk og lys) samt hjemmelavet solbær/skovbær creme og flødeskum – og lidt friske bær. Ungerne får pandekager med is 🙂

Og bordet skal været dækket med bordbomber, knallerter osv osv… bliver egentlig rart at være hjemme… ! Så får man det som man vil ha’ det!

Ugen står på:
I dag: handler Kenney og jeg inden vi henter vores prinsesser og så skal vi hjem og lave kyllingesuppe klar til i aften og så skal vi lave juledekoration J… kl. 20.00 skal Kenney til crossfit og mor skal træne når pigerne sover!

I morgen: Gymnastik dag!!

Onsdag: kommer moster Nana og passer pigerne og Kenney og jeg tager en tur ud og spiser på Café Suhrs hvor vi har et gavebevis der skal være brugt senest på onsdag på 2 burgere… J når vi kommer hjem står den på træning.

Torsdag: Skal Kenney til træning og pigerne (eller nok bare Manja) og jeg skal bage jødekager..
Og mon ikke julemanden har været forbi med en gave til Manja :-)og så står den jo på den første dag med julekalender 🙂 mor skal nå at løbe inden aftensmaden 🙂

Fredag står den på julehygge – med først julekalender så disney Sjov..

Lørdag skal jeg ud og løbe.. Kenney skal til julefrokost – Manja skal med farmor i biffen og se julefilm og bagefter hjem og hygge hos farmor og sove J Mor får Helene & Kamilla på besøg til hjemmelavet pizza og hygge.

Søndag: mor skal træne! Løb bliver der nok ikke noget af søndag – der tror jeg skattermusen ligger og sover brandert ud!

Mit nye træningsprogram ser nogenlunde sådan her ud der bliver skiftet lidt rundt alt efter hvordan hverdagen/weekenden ser ud..

Mandag: ”crossfit” – 5 omgange á: 50 mavebøjninger, 20 squard, 15 armbøjninger
Tirsdag: fridag
Onsdag: ”Crossfit” – 5 omgange á: 50 mavebøjninger, 20 squard, 15 armbøjninger
Torsdag: Løb 4 km
Fredag: fridag
Lørdag: Løb , 4 km + 200 mavebøjninger
Søndag: Løb 4 km + 200 mavebøjninger

Skal jo stå knivskarpt til når vi rejser!

skal i lige have vores madplan for ugen med på vejen.?!

Idag: kyllingesuppe med grøntsager
Tirsdag: fiskedunser med råkost
Onsdag: ud og spise
Torsdag: Kyllingespyd med tomat/mozzerella salat
Fredag: Tacoskaller med kød og salat

God uge allesammen – i får lige et billede af pigerne der er ved at gøre sig “natklar” 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen står for døren.. 173 dage til afgang med Gran Canaria