Påskeferie

Madplan

Har lige lavet madplan for de næste 3 uger – og vil lige dele første uge med jer.

Tirsdag: laksesalat med stegt laks, dampede asparges, cherrytomater, agurk uden skrald, ærter og gulerødder og vandmelon til.
Onsdag: kyllingesuppe m. Gulerødder, 4 kartofler i tern, pastinak i tern
Torsdag: tunmousse rørt op med peberfrugt, fraish, purløg – salat til
Fredag: kyllingesalat med linser, peberfrugt, ærter, eddammebønner
Lørdag: spise hos hamza
Søndag: kødboller i tomatsovs med ris og råkost.
Indkøb til 4 personer
420 gram frisk laks
1 bt asparges
1 ps ærter
2 agurker
1 hel økologisk landkylling
3 ds tun
2 pastinakker
400 g øko hakket oksekød
2 ds øko hak. Tomater
1 pk cherrytomater
1 pk peberfrugt
Linser (har vi)
Øko Ris (har vi)
1 ps eddammebønner
Blandet salat
Fraish
Opdatere med billeder når ugen er omme
Knus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie