#guide til frisure#

Opskrift på franskbrød

Her er opskriften på mit eget helt almindelige franskbrød – ingen mærkelige tilsætninger – helt klasissk:

 

 

25 gram gær

0,5 liter lunkent vand

2 tsk salt

2 tsk sukker

evt. 1 spsk. honning

0,5 kilo tipo 00 mel

ca. 3 dl hvedemel (prøv frem)

 

– dejen skal være lind

 

– ælt dejen længe – gerne 30 minutter – lang æltetid har betydning for børdets krumme!!

 

– lad hæve i skålen i 30 minutter

 

– hæld op i en brødform og lad hæve yderligere 30 minutter

 

– pensl brødet med vand, klip lidt i brødet og drys med birkes
 
– i ovnen (opvarmet til 230 grader) i 32-35 minutter.
 
– Lad køle
 
 
 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#guide til frisure#