Dagen i dag

Rutiner

Det er sjovt som livet er fuld af rutiner, rutiner og rutiner!
Kom til at tænke på det da jeg, igen, her til aften- trak pigernes persienner ned.

Dette har været en typisk aften:
Vi gik ned og legede på legepladsen, så gik vi op og spiste kl 19, så kom ungerne i bad – mens de var i bad gjorde jeg værelset natklar, rystede dyner, trak persienner ned, lagde undertøj frem til pigerne, frem med hårtørre- ungerne ud af badet – tørre hår, børste tænder. Manja valgte en bog, der blev læst 2 historier fra “livet i den travle by” og så nat nat.

I morgen er det morgen rutinerne:
Uret ringer 5:30, jeg går i bad, hopper i tøjet, spiser morgenmad , tørre hår, creme, vækket ungerne ved at tænde tegnefilm, makeup, Elissa ren ble og tøj på + en tår mælk.
Manja hopper i tøjet, vi børster alle tænder, manja får en rugbrødsmad med i hånden når vi går kl 7.15.. Elissa spiser i vuggestuen.
Så ja sådan ser morgenen ud hver morgen sådan ca 🙂

Jeg ligger i sofaen nu – tændt radioen og nyder roen. Ungerne faldt i søvn næsten med det samme – manja blev lige lidt ked af det da jeg fortalte vi ikke kunne ringe og sige godnat til far. Men nu er der ro!

Har lavet min madpakke, 5 kyllingedunser med gulerødder og persille i, 2 gulerødder i stave og en håndfuld ærter.

Har også en pose melon og ananas med til snack.
Morgenmaden står på græsk yoghurt med müsli, og så burger til aften med Hamza med en MASSE grønt i form af agurk, tomat, salat, løg, magert kød og ost.

Derudover skal der skrives opgave!! Skrev lidt i dag da Elissa tog 1 times lur og manja så en film. Tror nok jeg har nogenlunde styr op det.. Mit teoriafsnit skal fylde mest og det er det jeg har sværest ved – skulle nok ha lyttet LIDT mere! Haha.. Så der skal læses heeelt vildt de næste par aftener.

Men mit præsentation af genstandsfelt, mit metodeafsnit, min indledning og min forsiden er på plads .. Har skrevet lidt af mit empiri-afsnit.. Konklusion kan jeg først til sidst ved sammensætning af mit teoriafsnit og mit empiri afsnit..
Men krydser fingre for god opgave!!



fra min IPhone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen i dag