Sommerferie 2014

Hvad er et dejligt liv for dig?

Hvordan defineres et skønt liv? Det er jo så absolut forskelligt fra menneske til menneske!
Jeg synes at jeg har fundet det helt optimale for mig!

Jeg har en rigtig dejlig lille familie – min skønne skønne mand og vores 2 vidunderlige døtre – og fuck ja, det er røv hårdt at være en familie med børn!!! Men lige så vidunderligt er det!!

Jeg har et godt job som jeg er rigtig glad for – og er samtidig igang med at bygge videre på min uddannelse.

Jeg har min dejlige familie – af helt tætte har jeg dog kun min far og søster – MEN de er også vidunderlige!!! Og har også mange andre dejlige familie medlemmer!

Jeg har nogle skønne veninder!! Ikke mange tilbage MEN dem jeg har er vidunderlige!

For mig er det vigtigt kun at have folk i mit liv der vil mig og som jeg vil! Efter jeg er blevet mor og kone er tankerne og prioriteringerne bare andre steder end de var før! Og det kan være svært for andre at forstå. Også andre med familie – man tænker jo forskelligt.. Min prioritering ligger primært hos min mand og mine døtre – men jeg elsker også når jeg ser mine veninder!!
I hverdagen er man bare så udkørt efter 7,5/8 timers arbejde – hverdagen herhjemme starter jo kl 5/5:30 når uret ringer – aflevere 2 unger, på job og knokle på, men det slutter ikke kl 15/16 stykker når man har fri.. Så skal der hentes unger, hygges med dem, laves og spises aftensmad og når ungerne er puttet vil man gerne hygge mor og far på 2 mandshånd men der er kl bare 21 ca.
Og det er efter opvask og madpakker er lavet. Og så falder man sgu tit i søvn!!

GLÆDER mig til de 2 næste weekender hvor min skønne søster sørger for at vi kan få lidt alene tid. Lørdag har hun tilbudt at tage pigerne i svømmehal kl 11. Så har vi et par timer inden fødselsdag hos Rita og igen næste søndag hvor hun har tilbudt at give skat og jeg et par timer så vi kan tage ud og spise frokost
! Hun er FANTASTISK! Som kenney og jeg talte om forleden, så giver det os meget mere at få
Nogle timer i hverdagen hvor vi kan være os selv, fremfor at de sover ude .. Hellere et par timer lidt oftere .. Det er bare så dejligt!!! For man savner også ungerne når de ikke er hjemme!

Men alt i alt synes jeg rigtig godt om mit liv – og elsker hver og en der deler det med mig!
Tak 🙂 ❤❤

Hvordan definere i et godt liv?
– Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie 2014